Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Pc\s ile m.2 SSD nasıl takılır

Arkadaşlar anakartim Msi pro H610M-E bir tane m.2 512 takılı ama yetmiyor bir tane daha alasım var ama anakartta sadece bir tane yer var pcies mi ne varmış yardımcı olurmsuu
  2. S

512gb sdd den 465 gözüküyor

Arkadaşlar normalde evet biraz azalıyor 512gb asla olamaz kapasite am 466 çok az değilmi 480 flan olsa eyvallah
  3. S

Öneri SATA SDD önerir misiniz?

arkadaşlar MSI Pro H610M-E DDR4 LGA 1700 Soket Anakart anakartım bu sadece 1 tane m.2 destekliyor ondada 512gb lık bir tane var bunu satma imkanım yok max 1500 tl bütçem var 1tb lık sata önerir misiniz? yada 500 gblık
  4. S

Öneri Sata ve M.2 sdd arasındaki farklar nedir

Arkadaşlar arada bir fark olduğunun farkındayım fakat bu fark ne kadarlık bir fark anakartımda sadece 1 tane m.2 yuvası var onuda kullanıyorum sata alınır mı? sizce aradaki fark çok aşırımı
  5. S

Yardım Pc de fazla alanmı kaplanmış?

arkadaşlar 512gb lık kingston m.2 sdd var tabi bu 465 oalrak gözüküyor takılınca uygulamaları hesaplıyorum cgo2 ets2 the forest blazing sails gta5 fıvem carx dirift racing valorant var işte diğer ugulamalr desek 250 gb flan oluyor ama uygulamalar flan desek 324 gb kaplanıyor bu nedir böyle fazla...
  6. S

Sdd sağlığını öğrenme

arkadaşlar kingston m.2 sdd var sağlığını merak ediyorum nasıl kontrol edebilirim ?
  7. S

USB Önerisi max 170 TL

Arkadaşlar Usb alocam max 1687021203 Arkadaşlar usb alcam max 160 yanlis yazdım başlığa markası guzel olsun 128gb veya 64 gb Kingston olabilirmi güzel marka ama usb leri nasıl bilmiyorum şimdiden teşekkürler
Top Bottom