Arama sonuçları: *

1. DevilTown0

Bad sector olmamasına rağmen Current Pending Sector olması sorun çıkartır mı?

Ssd'den şüphe duyup, HD Tune Pro'dan Bad Sector taraması yaptım. Sonuçlar tertemiz hiç Bad sector yok ancak ne zaman Sağlık kısmına gelsem Current Pending Sector'un 2 kere yaşandığını ve uyarıldığımı gördüm bir sorun olduğunu düşünüp tekrar Bad Sector taraması yaptım. Bu tarama da tertemiz çıktı...
  2. DevilTown0

Sata SSD Disk %100 kullanım sorunu

Beyler Vaseky v800 240gb model sata ssd kullanıyorum yaklasık 50gb bos alanım var ama ne zaman ağır bir oyuna girdiğimde veya dcden yayın acıp herhangi bi oyuna girdigimde disk boş yere %100 e geçip sürekli bir şeyler çalışmayı durduruyor iki saat düzelmesini bekliyorum ya pc takılıyor ya da...
  3. DevilTown0

F/P NVME M2 1TB SSD önerisi

Beyler ssd ve hddler çöp olmuş durumda en acilinden temiz bir nvme m2 ssd almak istiyorum fiyat bandı 1300 ila 1800 arası şuana kadar bir kaç tane m2 ssd inceledim okuma yazma hızı standartlardayken drami olduğu için özellikle seçtim çünkü işletimi üzerine yapacağım ve güvenli de geldi bana...
  4. DevilTown0

F/P SSD TAVSİYESİ...

Bütçe 1000-1500 arası f/p bir sata ssd arıyorum anakart a320m-a pro şuanlık bunu buldum...
Geri