Arama sonuçları: *

1. habbassaka

🔥 SanDisk 1TB Extreme PRO microSDXC Hafıza Kart 3.953,40₺ 🔥

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09X7CFLDF/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&th=1 Gönderici Amazon Germany Satıcı Amazon Germany epey akakçe cimri Günümüz fiyatı bir tık abartılı olabilir lakin 1-3 yıllık periyotta fiyat listelemesine bakınca bile bu fiyat çok düşük kalıyor.
  2. habbassaka

Öneri Kullandığınız Kingston KC3000 sahte olabilir! (Mavi ekran, donma, ssd tanımama)

Youtube da gezerken böyle bir video ile karşılaştım yorumlarda da aynı sorunu yaşayanları görünce sanırım piyasada dolaşan yeni sahte kc3000ler bulunuyor, buradaki kullanıcıları da bilgilendirmek istedim. Sizin de ssd ile ilgili videodaki benzeri sorunlar yaşıyorsanız elinizdeki ürün sahte...
  3. habbassaka

WD Blue 2TB, Ürün kodunun WD10EZEX olarak gözükmesi

Merhaba Sistemimde 2 adet 2TB WD BLUE HDD mevcut. Normalde 1tb olan versiyonun ürün kodu wd10ezex diye geçiyor, 2tb olanın wd20ezbx olarak geçiyor. Fakat şimdi dikkat ettim aygıt yöneticisinde başlıkta belirttiğim durum mevcut. SS ekliyorum oradan da bakabilirsiniz. Acaba bu wd10ezex yazan...
  4. habbassaka

MLD Marka Ürünler Hakkında

Arkadaşlar selam Ucuz yollu bir depolama birimi arıyorum 1TL=1GB mantığıyla MLD M200 480GB ürünü buldum. Marka hakkında yabancı kaynaklarda bir şey bulamadım. Hangi ülkenin malıdır, nedir ne değildir? 1 sene normal kullanımda hızlar 200-300 e düşer mi? Açıkcası deneyimli arkadaşların yorumlarını...
Top Bottom