Arama sonuçları: *

1. enisberberr

Öneri Minimum 500gb M.2 Ssd Önerisi

Merhabalar sevgili arkadaşlar, Harddisk yerine artık min 500gb olmak üzere bir M.2 SSD almayı planlıyorum. Sıfırına param yetmeyeceğini düşünüyorum ama fırsatla veya indirimle bir SSD olursa yapıştırırım :) Bütçem 2. el ürüne yetecek gibi. Max 500 ama kaçmayacak bir fırsat ise 600'ü...
  2. enisberberr

Yardım Ucuz ve Kaliteli Max 120-128GB SSD Önerisi

Merhaba sevgili dostlarım, Arkadaşım için SSD alacağım fakat hangi marka veya hang markanın modelini almam daha iyi olur? Zamanında az çok biliyordum fakat uzun bir süre araştırmadığım için hangi ürün hangi marka hangi model daha iyi unuttum açıkçası... Sizlerden güzel bir öneri bekliyorum...
  3. enisberberr

Yardım Fortnite HDD Geç Render Sorunu?

Merhaba sevgili dostlarım, Yaklaşık 1 haftadır oyundaki arabaların birden önümde doğmasından şikayetçiyim. HDD de acaba bir sorun mı var? Sorun olduğunu belli eden bir cızırtımsı seste gelmiyor. Acaba sorun nedir? Not: SSD ye yüklemedim çünkü SSD nin boyutu çok değil ve oyun hep güncelleme...
  4. enisberberr

Yardım SSD Değeri Normal mi?

Merhaba sevgili dostlarım, Az önce SSD e okuma ve yazma değerlerini ölçmek için bir test yaptım. SSD olark Kingston A400 500mb / 350mb kullanıyorum. Linkini aşağıya bırakacağım. Çokta bir şey anlamadığım için acaba burdaki değerler normal mi yoksa düşük mü onun bilgisini verebilir misiniz...
  5. enisberberr

En uygun fiyatlı hdd

Merhabalar sevgili dostlarım, Bugün Trendyoldan parça parça olmak üzere pc topladım ama Trendyol da uygun fiyatlı HDD bulamadım. Şuana kadar en uygun itopya da buldum onunda linkini aşağıya atıyorum. Daha uygun fiyatlı 1tb en az 5900rpm lik bir harddisk nereden bulabilirim...
Geri