Arama sonuçları: *

1. enesso23

Kingston SSD Sıcaklığı?

Arkadaşlar Kingston 240gb ssd kullanıyorum windows um oraya kurulu , ssd sıcaklığım 50-58 derece arası kullanan var mı modeli bu normal mi yoksa fazla mı?
  2. enesso23

HDD Sağlığı yardım

arkadaşlar ikinci el hdd alacam sağlık testi olarak bana bunu gönderdi alacağım kişi anlayan var mı ne diyonuz? (1tb wd blue 180₺)
  3. enesso23

2. EL hdd alacam sata kaç olduğunu nasıl anlarım?

Arkadaşlar ikinci el bir hdd alacam satan kişi sata 2.0 mı 3.0 mı bilmiyor. Ben nasıl anlarım bunu yardımcı olur musunuz?
  4. enesso23

500gb hdd önerisi?

Arkadaşlar direk link atarsanız sevinirim, 150₺ ye barracuda aldım sağlık %0 çıktı iade ettim şuan güvenim kalmadı o yüzden soruyorum
  5. enesso23

500gb Hdd önerisi?

Arkadaşlar trendyoldan seagate barracuda almıştım 150₺ ye ama elime ulaştığında baktım ki sağlığı %0 ve iade ettim. Şimdi bi tane almam lazım ama tekrardan öyle bir sorunla karşılaşmak istemiyorum fiyatı aklıma takıldı tam çözemedim olayı. Sıfır garantili ürün olacak şekilde link paylaşır mısınız?
  6. enesso23

Bu HDD’yi önerir misiniz?

https://www.hepsiburada.com/wd-av-gp-500gb-intellipower-sata-2-0-32mb-3-5-sabit-disk-wd5000avds-p-BD303984?magaza=Teknopcsarf&utm_source=pc&utm_medium=cimri&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=5159&wt_pc=cimri.c.5159.pc#reviews Kullanan var mı arkadaşlar almayı düşünüyorumda
  7. enesso23

500 Gb Hdd önerisi

Arkadaşlar çok bütçem yok o yüzden ucuz olacak şekilde bir harddisk önerir misiniz?
  8. enesso23

Ssd marka önerisi?

Arkadaşlar 480gb su630 sipariş etmiştim sorunlu dediler iade edip hangi marka model ssd almalıyım ve tekrar 480gb mı alayım yoksa 120gb ssd + 1tb hdd mi yapayım?
  9. enesso23

Adata SU630 Ssd

Arkadaşlar sistem topladım ssd mi adata su630 480gb aldım sizce nasıl bir ssd bana sorun çıkarır mı
Top Bottom