Arama sonuçları: *

1. Rhavenix

M2 ssd önerir misiniz

şu an elimde kingston nv3 1 tb ssd si var ve ek olarak 1 tb hard disk var bende ki ssd yanlış bilmiyorsam dramli değilmiş ve windowsu dram özelliği olana yüklemek daha iyi olduğunu söylediler 240-250-256 gb bi dramli ssd önerir misiniz sadece windowsu kurmak için boyutu bu civarlarda olsun
  2. Rhavenix

Hangi SSD daha iyi sizce 1TB önerir misiniz

sistem alıcam da sistemde 1 tb seçimi yapıcam ama sizce hangisini tercih etmeliyim bunlardan hangisi sizce
  3. Rhavenix

Yardım Bu anakarta ssd önerir misinz

http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/H610M-H-V2-DDR4-rev-10/kf bu anakarta uyumlu 1tb ssd önerir misiniz ayrıca bu anakarta gen 4 alırsam nasıl bir sorun olur o konuda bilgim yok da anakart gen 3 diye biliyorum
  4. Rhavenix

Di̇ski̇mi̇n Tamamini Kullanamiyorum

arkadaşlar diskim 1tb ve ben sadece 540 gb kullanabiliyorum bir ara ikiye böldüm şimdi ise birleştiremiyorum 390 gb boşta duruyor onu nasıl 540 ile birleştirebilirim
  5. Rhavenix

Öneri Sadece Sistem Dosyalarını Kuracağım SSD Önerisi

Arkadaşlar sadece sistemi içine kuracağım bir ssd alıcam 120 veya 128 gb lık bir ssd önerir misiniz. Normalde internete bakıp bir tane ucuz alınır ama birazcık uzun ömürlü olsun istiyorum sadece sistem dosyasını içine kurucam Yazmayı unutmuşum anakartım m2 desteklemiyor :/
Geri