Arama sonuçları: *

1. Celilkug

Öneri En f/p usb bellek plss

merhabalar arkadaşlar usb bellekler hakkında çok bi bilgim yok usb bellek alacagım tavsiyeleriniz nelerdir şimdiden teşekkürler min 16 veya 32 olursa iyi olur hızıda iyi olursa tadından yenmez
  2. Celilkug

Öneri En iyi f/p kralı m2 SSD

Herkese hayırlı günler Ssdmi yükseltmek istiyorum Şuan alınabilecek en f/p ssdi 1 veya 2tb hangileri dir ne öneririsiniz ssdler hakkında çok bilgim yok şimdiden teşekkürler
  3. Celilkug

Öneri Harddisk 1tb 7200rpm Sata3 64mb Toshiba Pc P300

Merhaba arkadaşlar 2.el 650 liraya alınır mı? 0 daha arkadaş kamera için almış uyum sağlammaış satmak istiyor iade almamışlar alınır mı? sizce pc de hiyaketli oyunlara yerim kalmadı sırf onlar için almak istiyorum iyi midir? harddsik bide bi kronik sıkıntısı felan varmıdır acaba
  4. Celilkug

Yardım SSD TAM OLARAK NE İŞE YARIYOR

Merhaba arkadaşlar öncellikle ssdm team mp33 pro 2400/2000 hızı var bu ssd tam olarak ne işe yarıyor mesela ben pc den flash belleğe dosya atarken 7/8 mb ile atıyor veya 3 4 gblık bi dosya indirsem internetten masa üstüne gene aynı şekilde yavaş atıyor bne öyletahmin etmemiştim ssd yi bu...
  5. Celilkug

SSD YAZMA-OKUMA HIZI NEDİR

Kolay gelsin arkadaşlar ylanış bilmiyorsam ssd min 2400-2000 hızı var ama mesela dosya atarken masa üstüne veya başka bişey yaparken 7/8 MB arası yükleniyor normalmidir ? böylmeimi olması gerkeiyor
Top Bottom