Arama sonuçları: *

1. talhabkr

2000tlye ikinci el m.2 ssd önerisi.

Laptopum için 2. El m.2 ssd arıyorum en mantıklısı hangi model olur bu bütçede. Param güvende ile alınır mı?
  2. talhabkr

İkinci el m.2 ssd önerisi

İkinci el m.2 ssd arıyorum ama doğru düzgün bulamıyorum hep şişirilmiş fiyatlar var 3000tl civarına ikinci el m.2 ssd önerir misiniz.
  3. talhabkr

Kullandığım SSD iyi mi?

ASUS TUF FA607NUG model bir laptop aldım. İçinde Micron marka SSD geliyor. Daha önce kullandığım ASUS laptopumda WD SN740 vardı ve hem performans hem de stabilite olarak çok memnundum (DRAM vs. her şey mevcuttu). Bu yeni Micron SSD’nin tam modelini ve DRAM’li mi DRAM’siz mi olduğunu net...
  4. talhabkr

SD Kart Aldım Ama Pişman Olurmuyum

Aldımda şimdi pişman olurmuyum 2 tür kaliteli sd kart gördüm biri sandisk biri samsung ben direk samsung aldım ama pişman olurmuyum https://shop.samsung.com/tr/sd-adaptorlu-evo-plus-microsd-hafiza-karti-128gb-1/?mp_kapasite_gb=128%20GB
  5. talhabkr

Yardım Sandisk SSD Plus Hız Problemi

Sandisk ssd plus kullanıyorum 1 yıl oldu okuma/yazma değerleri bu şekilde sanki biraz yavaşlamış gibi 1620099170 Sandisk'in programından baktığımda bi problem görünmüyor hala iş görür durumda.
  6. talhabkr

2.5 inç Sata 1 Harddisk ???

Böyle Harddisk Varmıdır En Az 250gb Olursa İyi Olur
  7. talhabkr

Harddisk Önerisi (120tl)

250GB Ssd kullanıyorum payday 2 csgo fortnite indirdim 30gb yer kaldı daha portal 2 ets 2 yükleyeceğim bana hdd önerirmisniz maks 120tl 2.5 inç olacak (cd-rom) aparatıyla birlikte alırsanız iyi olur cd rom A. ve hdd maks 120tl tutarsa iyi olur
  8. talhabkr

Kolay kolay bozulmayan yarı yolda bırakmayan Sd kart Önerisi

Samsung galaxy j3 pro modelini kullanıyorum 3gb resim video dosyam var hafıza yı sömürüyor . Şöyle kolay kolay bozulmayacak hızlı sd kart önerisi varmı
Geri