Arama sonuçları: *

1. Z

Eski Model Hdd ile Yensisini Değiştirme?

laptopun harddisk girişi böyle ben buna dönüştürücü ile yeni harddisk takmak istiyorum ama dönüştürücü bulamadım internette ne yazsam çıkar ve ya link atar misiniz
  2. Z

Dahili HDD yi Harici Yaptım Bağlantı gidip duruyor

https://www.amazon.com.tr/Alfais-4356-Sata-Ba%C4%9Flant%C4%B1-Kablosu/dp/B087FPRNQG/ref=sr_1_3?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=sata+to+usb&qid=1622498538&sr=8-3 bu kablodan aldım birde 12v 5a adaptör gelip gidiyor ama hardisk çalışıyor
  3. Z

M2 ssd dönüştürücü öneri?

https://www.amazon.com.tr/dp/B089N3D9JH/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_GS4ASQ012MHYER7HC9P0 bu ürünü alıcam anakartım a320m-r modeli hangi dönüştürücü uyar bilgim yok önerir misiniz amazon olursa iyi olur 1621365653...
  4. Z

Sata to USB kablo önerisi

Elimde seagate skyhawk 4 tb hdd var bunu usb ile takmak istiyorum sata to usb kablosu lazım 3.0 olması lazım hızını tam kullanmak istiyorum. Alfais 4469 Usb 3.0 2.5 inç Usb Sata Çevirici Dönüştürücü Hdd Hard Disk Kablosu: Amazon.com.tr bu ürünü aldım çalıştırmadı ek güç kablolu falan önerilere...
  5. Z

Sata Usb kablosu cihazı görüyor ama kullanamıyorum

Alfais 4469 Usb 3.0 2.5 inç Usb Sata Çevirici Dönüştürücü Hdd Hard Disk Kablosu: Amazon.com.tr ürünü aldım aldım cihazı taktım bu hatayı veriyor
  6. Z

Sata çoklayıcıyı nereye takmam lazı?

Kasaya takılı 480 gb ssd ve 500 gb hdd var bir tane daha eklemek ve ilerde daha fazla yer lazım olursa diye fotoğraftaki sata çoklayıcıyı aldım ama takabilceğim bir yer bulamadım dönüştürücü falan mı gerekiyor bilgisi olan varsa iyi olur
  7. Z

SSD Bad Sector ve Düşük Sağlık

Her şey fotoğrafta gözüktüğü gibi ssd 1 yıllık falan yazılımsal bir çözümü var mıdır garanti kutusu falan elimde yok gönderemiyorum 1600605738 okuma yazma hızı normal disk yazma hataları oluyor mavi ekran yiyorum
  8. Z

SSD Sağlık Sorunu

HDD sentiel diye programda sağlik değerine baktigimda %8 gibi dusuk bi rakam cikmişti 1 yillik bile değilken ssd 10 yillik hdd de ise %82 sağlik çiktiğinda ben program yanliş gosteriyor diye pek takmadim ama şimdi bu hatayi veriyor pc açilirken f1 e basiyorum biosa atiyor cikiyorum yine buraya...
  9. Z

Boş bilgisayara format ve Dolu bilgisayara format

İçi boş pc ile dolu pc format arasinda zaman farki var mi? pc yi ilk aldigimda kurarken 10 dk surdu şimdi ise flashi taktim boot menuden sectim ekran asus yazisinda 15 dk dır kaldi 500 gb doluydu pc ondan olabilir mi
  10. Z

Data recovery ile dosyaları geri almak ortalama ne kadar sürüyor ?

1 saatir böyle kaldı bekliyorum anlamadım gitti
  11. Z

hdd yi format için kullancaktım boyutu azaldı yardım

Bilgisayara format atcaktım 320 gb hdd vardı elimde windowsu içine yüklemek için seçtim boyutu 32 gb ye düştü ve içindekiler gitti biçimlendirme sekmesinde de yükseltemiyorum dosyalarımda gitti napıcam
  12. Z

HDD de yönetici iznim yok formatlayamıyorum

Hddye dosya attığımda ve ya sildiğimde yönetici izni istiyor bunu nasıl kaldırabilirim içinde windows 8.1 kurulu silemedim ssd dolduğundan onu kullanmak istiyorum ssd de win 10 var hdd yi kullanabiliyorum ama mesela oyun indirdiğimde save dosyasını kaydetmiyor yönetici izni olmadığından o izni...
  13. Z

Windowsu Nasıl Silerim ? Eski Hdd den

bilgisayarımda ssd var windows ona kurulu eski pcden hdd söktüm ve ekleme yaptım ama onda windows 8 kurulu onu nasıl kaldırabilirim
  14. Z

Yardım Eski hdd yi taktim boot edemedim yardım

bilgisayarda ssd var yanina hdd taktim eski pc den kalma ama boot menuden hdd ye girebiliyorum ssd ye giremiyorum ssd yicsectigimde sinyal yok hatasi veriyor
  15. Z

Eski HDD deki windowsu nasıl silerim ?

bilgisayarımdaki ssd doldu eski laptopumdaki hdd yi takıcamda eski hdd nin içinde windows 8 var şuan pc de windows 10 var hdd yi takarsam 2 tane windows olcağı için çalışmaz büyük ihtimal diye düşünüyorum onu komple sıfırlamanın yolu var mı?
  16. Z

Yardım Eski Hdd yi sıfırlamak istiyorum

Bozulan laptopun içindeki hdd yi söktümde kasaya ek hagiza olarak takicam nasıl sıfırlarim içindeki windowsu falan komple silicem flash bellek gibi kullanicam ya da kasayi takicam sifirlamam lazim
Geri