Arama sonuçları: *

1. SharpDagger

500 gb sata ssd önerisi

Bütçe sıkıntı değil ama fiyat performans olursa güzel olur.
  2. SharpDagger

Yardım Gamegaraj kasa HDD nasıl takılıyor ?

Kasanin fotoları(son iki foto kasanın diğer tarafında orda bı raf var ama nasıl takicam bilmiyorum): HDD:
  3. SharpDagger

Bilgisayara İçi Dolu HDD Taksam Sorun Olur mu?

Laptopumda Windows ssdye kuruluydu 2. Depolama olarak ise HDD kullanıyordum. Şimdi ben bu hddyi içinde Windows olan başka bir pcye 2. Depolama amaçlı takarsam bir hata alır mıyım ?
  4. SharpDagger

250gb m2 ssd onerisi

https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3t10-gtx1650/?wccps_c0=97430&wccps_c1=90471&wccps_c2=72041&wccps_c3=36091&wccps_c4=5559&wccps_c5=109980&wccps_c6&wccps_c7=6335&wccps_c8&wccps_c9&wccps_c10&wccps_c11=92958&wccps_c12&wccps_c13&wccps_c14&wccpq_c0=1&wccpq_c1=1&wccpq_c2=1&wccpq_c3=1&wccpq_c4=1&wcc...
  5. SharpDagger

Yardım HDD'ye yüklüyorum SSD'nin alanı doluyor

Arkadaşlar ben anlamıyorum şuanda hdd'ye pes13 indirdim bakıyorum dosyalara pes13'ün dosyalarıda hdd'de ama indirmeden önce boş alanım 70gb olan ssd pes 13'ü hdd'ye yükledikten sonra 65gb'ye inmiş. (Setupunuda hdd'ye yükledim).
  6. SharpDagger

Yardım AHCI Moda geçtikten sonra Yazma Hızı düştü

Sata modum İDE'deyken böyleydi AHCI mod yaptım ve değerler şimdi böyle Soruma gelecek olursak yazma hızım neden düştü. Biostan sata modunu İDE den AHCI ya çekip temiz format attım ssdye. @keremcnsz24
  7. SharpDagger

Yardım AHCI modu SSD hızını etkiler mi?

Şu anda SATA modum IDE'de ve hızım böyle. AHCI modunda kullanırsam çok fazla artış olur mu ona göre yapacağım. Yoksa değmez bir daha Windows kurmaya. (anakartım SATA 3 destekliyor).
  8. SharpDagger

Yardım AHCI modunu açmak okuma yazma hızını arttırır mı ?

Arkadaşlar Sata modum ide'deymiş sata modunu AHCI yaptıktan sonra SSD'nin okuma yazma hızında artış olur mu ?
  9. SharpDagger

Yardım Okuma Yazma Hızım Nasıl ?

SSD Modelim Patriot Burst 120gb Sata 3. Sanırım ssdnin sunduğu değerden daha düşük değer alıyorum neden?
  10. SharpDagger

Yardım Birden bire alanım doldu

Daha yeni ssd'me windowsu kurdum ve yaklaşık 10gb alan kaplamıştı. Sonrasında windows güncelleştirmelerini yapayım dedim ve birden bire ssd doldu. 3gb boş alan diyor. Güncellemelerden olduğunu sanmıyorum onedrive açıldı birden bire acaba ondan mı oldu anlamadım yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
  11. SharpDagger

Yardım Boot menude ssd gozukmuyor

Arkadaşlar SSD bilgisayarda gözüküyor Hatta bicimlendirdim bile ve windowsuda kurdum ama Boot menüden ssdyi 1. Sıraya alayım derken Boot menüde SSD m çıkmıyor lütfen yardım edin . SSD modeli : patriot burst 120gb
  12. SharpDagger

Çözüldü✓ Patriot Burst 120 GB SATA 3 SSD Bilgisayarıma olur mu ?

Arkadaşlar bir yerde görmüştüm sata 3 , laptopunda usb 3.0 girişi olursa olur diye bende var sanırım bir tane usb 3.0 girişi. Sata 3 bilgisayarıma olur mu ? PC Modeli: Casper Nirvana Notebook (7 8 yıllık)
  13. SharpDagger

Yardım Sandisk SSD mi WD Green SSD mi ?

Forumda WD Greenin kronik sorunlu olduğunu gördüm yinede bi sorayım dedim. 120gblik ssd alıcam 200tl'yi geçmesin bu iki ssdden iyi bi ssd varsa önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
  14. SharpDagger

Yardım C diskindeki dosyaları D diskine atmak

Arkadaşlar bu aralar pc biraz yavaşladı. Biraz fazla yükleme yaptım ve D diskim tamamen boş her şey C diskinde (fotoğrafı ekte). Sizce C diskindeki dosyaları D ye aktarmak yavaşlamayı azda olsa çözer mi?
Top Bottom