Arama sonuçları: *

1. xSparkua.

MSİ Spatitum 470 alınır mı

1TB fiyatı 1900 tl newegg faturalı kapalı ürünmüs sizce alınır mı
  2. xSparkua.

SSD Önerir misiniz ?

1k bütçem var m2 ssd önerebilir misiniz
  3. xSparkua.

400 TL Hangi M2 SSD Almalıyım

WD GREEN SN350 Kingston SSD A400 Samsung VLQ2560 A-data XPG SX6000 hangisini almalıyım
  4. xSparkua.

500 GB M2 SSD Önerebilir misiniz

500 GB m2 ssd arıyorum 480 max 500 tl bütçem varsa önerirseniz sevinirim
  5. xSparkua.

120 GB Hız için SSD Önerir misiniz

Eski bir laptopa takıcam aparat alıp maksat windows açılışı v.b hızlansın diye 120 GB hızlı bir ssd önerir misiniz
  6. xSparkua.

HDD boş halinde %100 kullanılıyor yardım eder misiniz

932Gb sadece 100 GB dolu ama disk böyle ve aşırı yavaş pc sebebi ne olabilir ?
  7. xSparkua.

Yardım M2 SSD Düşük hız mı veriyor ?

XPG 256GB Spectrix S40G Aldım amazondan bu sabah evime ulaştı her yerde Okuma Hızı: 3500MB, Yazma Hızı : 1200MB Olarak yazıyor fakat benim aldığım okuma hızı 2500 yani sıkıntısı olsa yazma da düşük olurdu ssd ler böyle mi anlamıyorum fazla
  8. xSparkua.

James Donkey ssd ler sorunlu mu

Bugün birisi James Donkey ssd almış bende onlar kronik sorun var dedim bana iyi sallıyon he falan dediler ben mi yanlış hatırlıyorum ona göre 5 dakka kavga ettik ayıp olmasın özür dilerim onlardan ?
  9. xSparkua.

Adata SU630 Neden sistemlerde kullanılıyor

Herkes bu modelin kronik sorunlu v.b olduğunu söylüyor kendim kullanıyorum pek de iyi değil fakat neden bütün markalar bunu kullanıyor bilmelerine rağmen onu anlamadım tam f/p yapmak için mi ?
  10. xSparkua.

Yardım Bozulan HDD

Arkadaşlar bu benim eskiden laptopum vardı bilgisayarcı ssd bozuk demişti bir sorun görebiliyormusunuz acaba bide 2.5 inç Sata HDD Harddisk Usb varmış internette verileri kurtarabilirmiyim yada kullanabilirmiyim ? https://hizliresim.com/t4pa7M
  11. xSparkua.

ssd testi

bi arkadaş bilgisayar açıkken elektrik gittiksen sonra kötüleşmiş dedi bende daha önce hiç test etmemiştim iyi mi? kötümü yazarmısınız su 630 240 gb ssd
Top Bottom