Arama sonuçları: *

1. M

HDD Oyunları Siliyor

Arkadaşlar sistemimde 2 tane depolama kullanıyorum 1.si SSD adata su 630 2. segate baracuda 2 tb harddisk gta 5 yükleyecektim 60 gb a akdar yükelndi elektrikler gitti 0 landı elektrikten dolayı sanmıştım sonra bir 30 gb indi gece fanların kablosunu sökmüştüm sabah kapattım bilgisayar ı kabloları...
  2. M

HDD Oyunları Siliyor

Arkadaşlar sistemimde 2 tane depolama kullanıyorum 1.si ssd adata su 630 2. segate baracuda 2 tb harddisk gta 5 yükleyecektim 60 gb a akdar yükelndi elektrikler gitti 0 landı elektrikten dolayı sanmıştım sonra bir 30 gb indi gece fanların kablosunu sökmüştüm sabah kapattım bilgisayar ı kabloları...
  3. M

Harddisk Format

Öncelikle herkese merhaba benim elimde segate baracuda 2 TB var ben bu harddisk in içinde windows ve birkaç program var ben bu harddisk başka bir sisteme takacam bu harddisk i nasıl sıfırlarım windows dahil herşeyi nasıl silebilirim
  4. M

Ssd li sisteme harddisk eklemek

Arkadaşlar merhaba ben yeni 240 gb ssd li bir bilgisisayar aldım elimde 1 adet segate barakuda 2tb var ben bunu bu bilgisayar a nasıl ekleyebilirim harddisk in içinde windows ve oyunlar var harddisk sıfırlayıp mı takmam gerekli
Top Bottom