Arama sonuçları: *

1. Lorx61

HDD bios ta gözüküyor ama Windows da hiç bir türlü gözükmüyor

Merhabalar arkadaşlar başlıktan dediğim gibi HDD bios ta gözüküyor fakat Windows da hiç bir türlü gözükmüyor aygıt yöneticisinden vs gözükmüyor ama bios da Samsung diye gözüküyor ne yapmalıyız ve HDD de dokunduğumuzda çalıştığını anlayabiliyoruz
  2. Lorx61

Yardım Sata 2 kablosu ile SSD kullanmak hızı etkiler mi ?

Arkadaşlar merhaba bu gün yeni SSD aldımda eski Bilgisayarım daki sata kablosunu kullanmayı düşünüyorum fakat sata kaç olduğunu da bilmiyorum sata 2 ile 545mb yazma değeri veren SSD mi kullanabilir miyim bazı forumdaki arkadaşlar sata kablosunun önemi yok önemli olan anakartinin sata kaç olduğu...
  3. Lorx61

HDD'min sağlığı ve performansı doğru mu ?

arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi hdd'min sağlık performansı %100 gözüküyor duğru mudur bu çünkü ben daha az bekliyordum ama hard disk sentinel den baktığım da performans ve sağlık mükemmel diyor ve tahmini kalan kullanım ömrü 1 yıl diyor buna güvenilir mi
  4. Lorx61

Ucuz uzun götürecek ssd önerisi

arkadaşlar merhaba bir arkadaşıma ssd arıyoruz bütçesi çok yok öğrenci 120gb bakıyoruz uygun olursa ve 2-3 sene götürürse mükemmel olur
  5. Lorx61

Max 1000 TL ssd önerisi

başlıktan yazdığım gibi maximum 1000 tl ssd arıyorum kronik sorunu olmayan uzun süre götürcek
  6. Lorx61

Yardım 240gb üzmeyecek SSD önerisi

Arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi 240gb üzmeyecek bir SSD arıyorum fp olursa güzel olur
  7. Lorx61

Yardım Sağlığı düşük SSD alınır mı?

Arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi sağlığı düşük SSD alınır mı minimum ne olması lazım sağlığın
  8. Lorx61

Yardım Sağlığı düşük SSD alınır mı?

Arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi sağlığı düşük SSD alınır mı minimum ne olması lazım sağlığın
  9. Lorx61

SSD ye hangi windows kurmak mantıklı

arkadaşlar merhaba başlıktan dediğim gibi psu aldıktan sonra ssd alabilirim hangi windowsu kurmak mantıklı olur son gelen windows 11 h24 mü ne oyun performansı artmış sizce hangisini kurayım ben 10 home kullanıyorum
  10. Lorx61

Ssd ye Windows kurma fiyatı

Arkadaşlar ssd ye Windows kurma fiyatı en fazla kaç TL olmalı ssd aldığım zaman bilgisayarcıya götürcem çünkü kurulumunu bilmiyorum
  11. Lorx61

SSD hakkında yardım edebilir misiniz

Selam arkadaşlar benim PC de hdd var ve artık yavaş geliyor 120 GB ssd alıcam fakat merak ettiğim şey şu ben bu ssd yi aldığımda direk sadece hdd nin kablolarını çıkartmadan diğer kabloları takarak sorunsuz kullanabilir miyim ve Windows hdd de kurulu kalıcak ssd nin hızından faydalanabilecek...
Top Bottom