Arama sonuçları: *

1. D

Seagate Firecuda 1 TB SSHD iyi bir seçenek mi?

Merhabalar. 450-500 lira harcatıp da 480 gb kapasite sunan ssdler görüyoruz HALA -malesef dolardan dolayı-. Fakat günümüz oyunlarında yüksek kapasite kullanımını da kabullenmemiz gerekiyor artık. Sistemim ve başlıca uygulamalarım halihazırda nvme diskimde yüklü. SSHD olayı nedir, ne değildir...
  2. D

500 GB SATA SSD Tavsiyesi

m2 portum dolu arkadaşlar kingston a2000 500gb. Ekstra oyunlar için ssd tavsiyesi arıyorum. Crucial BX500 modeli dayanıksızmış. WD Blue iyi gibi gözüküyor. Samsung'a para yetmiyor şu an malesef. Bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz...
  3. D

Gigabyte S2H uyumlu NVMe m.2 SSD önerisi

Merhaba arkadaşlar. Bu gece çok soru soruyorum kusura bakmayın. :D 420 TL veya 460 TL 500 GB SSD'ye vereceğim ama bi tık üstü fiyatlara fiyat performans 500 GB m2 varsa ve gözle görülür hız artışı yaşayacaksam değerlendirmek isterim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  4. D

SanDisk 500GB Ultra 3D NAND 418 TL alınır mı?

Bu ssdnin kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Daha önce Adata SU630 kullandım berbattı gerçekten. Hyperx 480 GB kullandım başarılıydı. Ryzen 5 1600 sistem ve Gigabyte S2H'ta kullanılacak muhtemelen. Performans kaybı istemiyorum ama fiyat çok cazip, ne diyorsunuz...
Top Bottom