Arama sonuçları: *

1. Eymenzz

1tb sata ssd önerisi

dostlar merhaba 1tb sata ssd istiyorum cok dandirik bir şey olmasın 2000 gecmez ise iyi olur son 2500 olur m2 istemiyorum sata istiyorum m2 slotum dolu birde bendeki direk hdd sata kablosunu sokup ssd takabilirim degilmi ekstra kablo almama gerek kalmaz
  2. Eymenzz

Usb içine sarkı nasıl indirilir

dostlar merhaba usb nin içine sarkı indirmek istiyorum yarın için lazım daha once hiç yapmadım nasıl olucagınıda bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim:)
  3. Eymenzz

James Donkey bu ssd alınır mı?

dostlar merhaba forza 5 ve sea of thives oyunlarım var hdd indirmek istemiyorum ssd indirincede yer kaplıyor bu ssd alsam is gorurumu sadece 2 oyun için
  4. Eymenzz

Yeni sata kablosu uyumlu mu?

dostlar merhaba arkadasım bana pny sata ssd verdi bendede sata kablosu yok sundan alsam sorun...
  5. Eymenzz

Bilgisayarımda bitlocker acıkmı

merhab az once yeni bir windwos kurdum ama suanda disklerimde bitlockermı acık hocalarım
  6. Eymenzz

Kingston USB bellek nasıl

Merhaba bu USB bellek nasıldır Alınır mı?
  7. Eymenzz

Ssd saglıgı hdd once bitiyor

merhaba sistemimde bir hdd birde sata ssd var hdd 2.el aldım yaklasık 1 sene bilemdenizi 1.5 sene olmustur hdd alalı ssd ise bu yaz aldım sıfır olarak sistem toplarken ama hdd daha fazla veri yazmama ragmen hdd saglıgı 100 ssd saglıgı 94 civarı bir şeydi neden oluyor boyle ssd bu...
  8. Eymenzz

Windwos kurulu ssd 70gb kalması sorun yaratırmı

merhaba 500gb ssd mi suan windwos ve rdr2 yüklü 170gb yer kaldı bf42 indiricem 100gb hdd yüklemek istemiyorum windwos kurulu diskte 70gb kalması sorun yaratırmı çok zaten işim bitince silicem rdr2yi
  9. Eymenzz

1tb ssd önerisi ucuz

merhaba sistemimde 1tb hdd ve 512gb ssd var artık hdd satıp 1tb sata ssd veya m2 ssd hangisi uygunsa almak istiyorum hdd kaça satarım saglıgı 98 ve uyguna önerebileceginiz bir ssd varmı sata veya m2
  10. Eymenzz

ASUS Prime B450M-A II anakart için en ucuz m2 ssd

Merhaba yeni bir sistem topladım SSD ve HDD taktım fakat 1TB HDD yetmeyince bir de M.2 SSD almak istedim boylece SSD oyun indirecegim. ASUS Prime B450M-A II ankartım var sadece bu anakarta uyumlu bir M.2 SSD arıyorum. İçine sadece Windows yükleyeceğim okuma yazma hızı veya GB önemli degil sadece...
Geri