Arama sonuçları: *

1. B

Windows 11'de Arada Ekranın Kasması

Windows 11 kullanıyorum. Arada 3 4 saniyeliğine sesler ve ekran deli gibi takılmaya başlıyor. Windows 10 kullanırken böyle bir sorunum yoktu fakat SSD'den kaynaklı olma ihtimali var mıdır? Kullandığım SSD Kingston A2000. Kendi uygulamasından baktığımda sağlık %97'ye düşmüş. Daha 2 sene dolmadı...
  2. B

Crystaldiskinfo raw değeri okuyabilenler yardım edebilir mi?

hediye bir hdd geldi fakat sağlamlık durumunda dikkat yazıyor ve pending sector sarı nokta sıkıntı nedir ve önemli bir sıkıntı mı? 1609446519 @FightForHonor @Emirhandkee hocam yardımcı olur musunuz
  3. B

Laptop hddsini msi mag forge 100m kasaya nasil takacagim

Hdd yuvasini cikarttim fakat yuvaya nasil oturtacagim bilmiyorum yardim eder misiniz 1609439627 @FightForHonor @epica59 hocalarım yardimci olabilir misiniz
  4. B

Çözüldü✓ Patriot yerine Gigabyte 480gb ssd mi alınmalı?

Forumda çokça önerilen bir ssd patriot ama sorun yaşayan kişilerin olduğu da malum. Son zamanlarda sanki patriot ssdde düşük yazma oranları alıp buraya konu açan insan sayısı artmış gibi. Patriot daha yüksek okuma yazma oranları sunuyor anca gigabyte gibi aynı fiyatta marka bir ürün almak daha...
  5. B

5400rpm hdd kullananlar bakabilir mi birkaç sorum var?

5400rpm kullanan hocalarım lol csgo gibi rekabetçi oyunlarda drop yiyor musunuz çok? yoksa 1 maçta 1 2 kez felan mı ve hikayeli oyunlarda drop yiyor musunuz?
  6. B

5400rpm çok sıkıntı çıkarır mı?

Bir tanıdığımız kullanmıyor ve benim de ihtiyacım var diye 500gb 5400rpm hdd hediye etti. çok sıkıntı çıkarır mı 7200rpm e göre?
  7. B

Eski bir laptopun hddsini alıp yeni bir sistemde kullanabilir miyim?

Eski laptopun özelliklikleri şöyle intel pentium 2.00ghz işlemci 512mb ram nvide geforce go 6600 bunun hddsini yeni bir sistemde kullanabilir miyim?
  8. B

Çözüldü✓ Kingston a2000 500gb de en az kaç gb yer bırakmalıyım

Kinston a2000 500gb ssdim var şu anda yaklaşık 130 gb yer boş bannerlord indirmeyi düşünüyorum 61 gb alan istiyor diskte yaklaşık 70 gb yer kalacak bu alan yeterli midir? en az kaç gb yer bırakmalıyım?
  9. B

Çözüldü✓ kingston a2000 okuma yazma hızları

bana normal gibi geldi ama size sorayım dedim normal midir
  10. B

Çözüldü✓ A2000 mi sx8200 pro mu

Basliktaki ssdlerden hangisi tercih edilmelidir ve neden
  11. B

Ssdye nasil oyunlar atilmalidir

Basliktan da gordugunuz gibi ssdye ne tur oyunlar atilmali açılmasi bize uzun gore uzun suren oyunlsr mi
  12. B

256gb mi 480 gb mi

256 g2gb000mb okuma/yazma ssd mi daha iyi olur 480gb 500 okuma/yazma mi ve 1tb hdd var bunun ustune 256gb yaparsam hem zaman kazanirim hem de 200tl civari bir ucuzlama oluyor ve bu benim isime gelir sizce ne yapmaliyim
  13. B

Hangi ssd fiyat performans önerirsiniz

Geil Zenith R3 High Performance 512GB 550/490 MB/s 2.5" SSD mi yoksa kingston hyperx fury 3d 480 gb 500mb okuma yazma mı
  14. B

Hangi ssdyi tavsiye ederisniz

Bu iki ssd arasindan hangisini tavsiye edersiniz hangisi fiyat performans ikisini de alabilirim sadece fiyat dusurmeye çalışıyorum
Top Bottom