Arama sonuçları: *

1. M

KIOXIA Exceria Plus G3 1TB ne kadar eder?

Para lazım, bundan kaynaklı elimden çıkarmak istiyorum. SSD Kutusu almıştım öyle kullanıyordum. Güncel durumu da bu şekilde ne kadara satabilirim? Kutusu yok kutusuz şekilde Vatandan almıştım.
  2. M

Öneri Depolama Amaçlı Harici M2 SSD Tavsiyesi

Merhaba, elimde harici M.2 SSD kutusu var. İçine sadece depolama ve yedekleme amaçlı SSD takacağım. Performans beklentim çok yüksek değil, okuma/yazma hızı minimum 1 GB/s civarında olsa yeterli olur. 2-3 SSD modeli arasında kaldım, bunları sadece dosya saklamak ve yedek almak için kullanacağım...
  3. M

Uzun ömürlü 1TB M.2 SSD önerisi var mı?

Selamlar HP laptopum da kullanmak için uzun süreli gidebilecek (3-4 yıl) bir SSD lazım bana. Benim bulduklarım bunlar: https://www.trendyol.com/sandisk/extreme-1tb-5150mb-4900mb-s-m-2-nvme-pcie-gen4-ssd-sdssdx3n-1t00-g26-p-814798920?boutiqueId=61&merchantId=118442...
  4. M

Yardım Veri Yedeklemek İçin Harici Depolama Önerisi?

Selamlar, uzun süreler (1-5 yıl) sağlam kalacak veri yedeklemek (Fotoğraf, video, uygulamalar, programlar vs.) için usb, ssd, hdd, sata ssd arıyorum hafıza farketmez ama min 500-512 olursa iyi olur. 1000TL civarı olursa iyi olur. Max 1500-1600TL ye kadar çıkabilirim. Önerilerinizi bekliyorum...
  5. M

2600TL'ye kadar F/P SSD önerisi

Max 2500-2600TL'ye çıkabileceğim F/P M.2 SSD arıyorum 1TB olacak, laptop için kullanacağım.
Geri