Arama sonuçları: *

1. misfit

Crucial T500 vs Kingston KC3000 (1TB)

Bu bütçede ikisi arasında kaldım, T500 stoğu bitmek üzere. İkisi de birbirine çok yakın ssd'ler, hangisini alsam kararsızım. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CK2S298S/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A2WQA9FIQPRVRD&psc=1...
  2. misfit

3000TL 1TB M.2 SSD Önerisi

Aşağı yukarı 3-3.5K arası bir bütçe var kafamda, 1TB'lık bir model arıyorum. KC3000 tavsiye ediliyor genelde fakat yine de daha iyisi varsa diye sormak istedim. İkinci el düşünmüyorum.
  3. misfit

1TB SSD(Sata) Önerisi

Bütçe max 1.2-1.5 Piyasaya bir baktığımda bu bütçede Crucial ve Patriot P220 dışında bilindik SSD göremedim. Neler önerirsiniz veya 2 ay var ama 11.11'i mi bekleyeyim?
  4. misfit

Kingston A2000 Düşük Yazma Hızı

Okuma değerlerim belirtilen hızın üzerinde fakat yazma hızım çok düşük çıktı.
  5. misfit

Çözüldü✓ Kingston A2000 Okuma/Yazma Değerleri

Yazma hızımın 2000'e yakın olması gerekirken nedense 952 çıktı.
  6. misfit

SSD’den M2’ye Kopyalama

Kingston A2000 siparişi verdim. Pc’ye geçen hafta format attım, o sebepten tekrar format atmak istemiyorum. SSD’den M2’ye kopyalama yapmak sağlıklı mıdır? Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Ve hangi programı kullanmalıyım?
  7. misfit

Taşınabilir HDD'ye Oyun Kurulur Mu?

Selamlar 500GB SSD az geldiği için arada bir yanımda taşıdığım taşınabilir HDD'yi USB 3.0 girişinden bilgisayara taktım. Okuma ve yazma değerlerini aşağıya bıraktım, oyun vs. kursam SSD'ye göre ne tür eksileri(FPS düşüşü, yavaşlama vs.) olur? -Toshiba External USB 3.0 1TB Taşınabilir HardDisk
  8. misfit

SSD Sağlığım Normal Mi?

Arkadaşlar Ocak ayında sistemle birlikte aldığım Sandisk Ultra 3D model SSD HardDisk Sentinel yazılımında sağlığı %100 gözüküyor. Fakat SSD'nin yazılımı olan Dashboard'da sağlığı %97 gözüküyor. HardDisk Sentinel yanlış gösterebilir mi? Gösteriyorsa da 7 ayda %3 düşüş normal mi? (O SSD kronik...
  9. misfit

Ekstra Depolama İçin HDD mi SSD mi?

Oyun, video, fotoğraf, unity ve unreal engine dosyalarımı saklayabilecek bir ekstra depolama arıyorum fakat HDD ve SSD arasında kaldım. HDD daha ucuz fakat SSD'ye göre daha yavaş, özellikle oyunlarda bu yavaşlık sıkıntı çıkartır gibime geliyor. Sesli çalıştığını da söyleyen çok var. SSD tercih...
  10. misfit

SSD Sağlığım İyi Mi?

13 Ocak 2021'de sistemle birlikte aldım SSD'yi. Okunan ve yazılan değerlere göre sağlığın 6 ayda %2 düşmesi normal mi? Harddisk Sentinel'de sağlığım %100 gözüküyor.
Geri