Arama sonuçları: *

1. Useless

Çözüldü✓ Yeni ssd taktım ama bu bildirim geldi ne yapacağım?

bu ayarı nasıl yapmam gerekiyor yeni ssd taktım sadece ekstra depolama için kullanıcaktım yeni oyunları falan ona yüklemek için ama burda böyle bi şey dedi nedir bu
  2. Useless

Yardım Ssd bu ayarı nasıl yapmam gerekiyor

bunu ne yapmam lazım bilgi lütfen
  3. Useless

Yardım Yeni ssd taktım gözükmüyor?

yeni ssd almıştım taktım şu an gözükmüyor burda neden?
  4. Useless

Yardım Arkadaşlar yeni m2 sddyi buraya mı takıcam yardım?

arkadaşlar m2 ssd aldım beyaz yuvarlak içine aldığım yere takıyorum doğru mudur?
  5. Useless

Yardım Hangisini almalıyım yardımcı olur musunuz

1tb bana yetmiyor, 1tb daha almak istiyorum ama neye dikkat edecegimi ve anakartıma hangisi uyumlu bilmiyorum (şunu bana öğretin de sormak zorunda kalmıyım lütfen ya) anakartımın özelliklerini de bıraktım yardımcı olursanız sevinirim başka bi ssd öneriniz varsa söyleyin lütfen m2 olacak
  6. Useless

Yardım Ssdyi kasada nereye takmalıyım ve alırken neyine dikkat etmeliyim

şu ssdi güzel mi arkadaşlar bende bi tane ssd var ama nereye takılı bilmiyorum çok bilgim yok bi arkadaşla konuşmuştum m2 ssd alırsan ikincisini takabilirsin demişti tam olarak nereye takıcam ve bu ssd güzel mi okuma yazma falan kaç olması gerekiyor bilgilendirirseniz memnun kalırım (anakartım...
  7. Useless

Öneri Bunlardan hangi ssd'yi almalıyım?

anakartım asus prime b660k-m d4, şu an güncel olarak adata legend 850 lite kullanıyorum ama 1 tb daha lazım m2 sdd alayım dedim ikisi arasında kaldım neye göre alacağımı bilmiyorum sadece okuma yazma hızı iyi diye diyorum bi de birkaç kişi üsttekini önerdi ben alttakini gördüm aradaki fiyat...
  8. Useless

Çözüldü✓ Sağlam ssd lazım öneriniz var mı

1 tb ekstra ssd lazım m2 için öneriniz var mı veya neye göre almalıyım diğer parçalara göre mi alayım neye dikkat etmem lazım
Geri