Arama sonuçları: *

1. The Magma Boss

DA Sistem-2 SSD Sorunu!

Selam dostlar. Arkadaşım DA Sistem-2'ye sahip. SSD si gerçekten fazla ısınıyor ve 360 saat kullanımda sağlığı %98'e düşmüş. SSD sıcaklığı gündüz vakitleri ortalama 57 ila 62 derece arasında geziniyor. Gece saatlerinde ise 53-55 derecelerde takılıyor. Bunun çözümü ne olabilir? Yoksa ssd kronik...
  2. The Magma Boss

Bu ürünün fiyatı neden böyle?

Fiyatı da çok uygunmuş maşallah.
  3. The Magma Boss

M2 SSD BOŞTA 63 DERECE GÖRÜYOR!

Selam dostlar. Arkadaşım DA-Sistem 2 yi aldı. Bugün test yaptığımızda ssd'nin sıcaklığını boştayken 60 derecelerde takıldığını farkettik. Ekran kartı tam olarak SSD'nin üzerinde duruyor. Çok büyük ihtimalle sebebi bu sanırsam. Bu sağlık değerlerine ne gibi etki eder? Yüksek sıcaklıkta çalışması...
  4. The Magma Boss

Yardım Windows Kurulu HDD Nasıl Ekleme Yapılır?

Merhaba. Takıcak olduğum bilgisayarda 500GB SSD var ve 500GB HDD takmak istiyorum. Fakat HDD'nin içinde de windows kurulu. Bu HDD'yi biçimlendirmeden nasıl bilgisayara takabilirim?
  5. The Magma Boss

Öneri FİYAT/PERFORMANS SSD

480 GB lık alınması en mantıklı ssd nedir dostlar? Herhangi bir kronik sorunu olmaması yeterli, uzun zaman kullanmayı düşünüyorum. Aklımdan BX500 ve Kingston A400 geçti fakat BX500 ün ısınma sorunları olduğunu gördüm. Önerilerinizi bekliyorum.
  6. The Magma Boss

HDD ve SSD çalışma sıcaklıkları kaç derece olmalı?

Normalde bilgisayar çalışırken hdd ve ssdnin normal sıcaklık değerleri kaç olmalı? HDD => 33 derece SSD => 44 derece Değerler zannedersem normal, yine de içimi ferahlatmak için sormak istedim.
  7. The Magma Boss

Yazılım Programları Hangi Diske Kurulmalı?

Merhabalar. Aldığım bilgisayarda 256 gb nvme m.2 ssd + 1tb hdd bulunmakta. Size sorum c#, Python gibi yazılım programlarını hangi diske kurmam daha mantıklı? Harddiske kursam bir fark hisseder miyim?
  8. The Magma Boss

512 gb m.2 vs 256 gb m2+ 1tb hdd

Sizce hangisini almak daha mantıklı. Alacağım laptop modellerinde bunlar var. Belirtmek isterim ki hdd li model 100 tl daha ucuz.
  9. The Magma Boss

Eski HDD tekrar kullanma

Selamlar, evde 10 yıllık eski bir kasam vardı. Fakat artık fişi çekti. İçerisindeki hdd çalışıyor herhangi bir sıkıntı yok. 500 gb samsung markalı bir hdd. Yeni alacağım sistemde ssd yanına bu hdd yi takmam sağlıklı olur mu? Ayrıca bu hdd yi nasıl kullanabilirim? İçerisinde Windows yüklü...
Top Bottom