Arama sonuçları: *

1. Arda Gökay

Yardım Msi b450m-a pro max m2 ssd ne kadar hıza kadar destekliyor

arkadaşlar kingston kc3000 500 gb modeli elime geçicek ürün 7000 lere kadar okuma hızına çıkıyor fakat anakartım bana kaçına kadar destek verir bilen biri cevaplarsa sevinirim iyi forumlar
  2. Arda Gökay

Yardım Laptop harddiski masaustu pc ye takılır mı?

dostlar laptop hddsini masaustu pc ye takabiliyor muyum takilabiliyorsa nasil bilen yardimci olursa sevinirim
  3. Arda Gökay

Yardım Bir G/Ç Aygıt Hatası Nedeniyle İstek Yürütülemedi hdd hatası

arkadaşlar 1 tb yeni hdd aldım fakat pc ye taktığımda pc hdd yi görüyor fakat başlatamıyor disk yönetiminden deniyorum bu hatayı alıyorum olmuyor yardımcı olursanız çok sevinirim bu arada hatanın sebebi donanımsalmış sanırım :( aydınlatın beni dostlarım
  4. Arda Gökay

Yardım 500 gb hdd önerisi lazım

arkadaşlar belirli bir bütçem yok fakat bana 500 gb lık kaliteli bir hdd önerebilir misiniz? 250 gb lık samsung 860 evo ssd im var zaten hdd yi sadece hikaye tarzı oyunları yüklemek için kullanacağım önerilerinizi bekliyorum ssd i de 150 gb lık boş yer var fakat kullanmak istemiyorum ssd yi zora...
  5. Arda Gökay

Yardım Harddiske oyun yüklemek fps e etki eder mi? ?

dostlarım cyberpunk bf 5 ve diğer oyunları güncel oyunları harddiske yüklemek fps e etki eder mi? düşürürmü fps yi harddiski sıfır alacağım seagate 1 tb 7200rpm olanından
  6. Arda Gökay

Yardım Samsung 860 evo 250 gb ssd alınır mı? ?

Selam arkadaşlar samsung 860 evo 250 gb ssd nasıldır Sizlere sormak istedim aklıma yatan bir ssd oldu Acaba güzel bir ssd 'mi? Öyleyse direk sipariş vericem
  7. Arda Gökay

Yardım adata su630 ssd secure erase

selam dostlarım adata su630 denen rezil ssdyi kullanıyorum malesef ssdnin okuma ve yazma hızlarında anlık olarak düşüş oluyor (yakın zamanda samsung 860 evo serisi bir ssdye geçeceğim :D) ve bu yüzden fps drop yiyorum ssd ye yapılan secure erase adında bir işlem duydum ama sanırım bu işlem...
  8. Arda Gökay

Yardım SSD ısınması

arkadaşlar bundan önce açtığım konuda fps drop yediğimi söylemiştim sorunun rx 5700den olduğunu sanıyordum ama yanılıyormuşum sorun ssd denmiş ssd boşta bile 60 dereceleri görüyor çünkü adata su630 bu ssd kronik sorunluymuş sanırsam peki bu ssdnin sıcaklığını düşürmem için bir şey yapabilirmiyim...
Top Bottom