Arama sonuçları: *

1. Furkan_Demir

Bu HDD ne kadara satılır ?

Elimde fazladan WD 1TB 7200RPM HDD var. Kaç liraya satılır ?
  2. Furkan_Demir

Yardım Bu Harddisk Sata 2 mi 3 mü ?

Arkadaşlar sata 2 mi 3 mü ? Sanırım 3 ama emin olmam lazım.
  3. Furkan_Demir

İçerisinde Windows olan SSD başka pcye takınca açılır mı ?

Bende fazladan ssd var içine kendi bilgisayarımdan windows kursam sonra çıkarıp eski bilgisayara taksam windows çalışır mı ? Bi ayar yapmam gerekir mi ?
  4. Furkan_Demir

Apacer Panther 1TB SSD alınır mı ?

? (m2 girişim yok) https://www.incehesap.com/apacer-as350-panther-ap1tbas350-1-1tb-sata-3-ssd-disk-fiyati-47635/
  5. Furkan_Demir

JD960 GB SSD alınır mı?

Bugün indirime girecek alınır mı?
  6. Furkan_Demir

James Donkey SSD'nin durumu nasıl?

4 yıllık.
  7. Furkan_Demir

512GB SSD mi 960GB SSD mi almalıyım ?

Sistemimde 120GB SSD ve 1TB HDD var. HDD'de sıkıntılar çıkmaya başladığı için SSD alacağım fakat karar veremedim. HDD'deki programların kapladığı yerler bunlar. Sizce 1-1.2k civarı 960GB SSD mi alayım yoksa param cebimde kalsın 512GB SSD mi alayım ? Oyunlar hariç programların HDD'de kapladığı...
  8. Furkan_Demir

Kioxia Exceria 960GB SSD alınır mı?

Kioxia Exceria 960GB 555MB-540MB/s Sata3 2.5" 3D NAND SSD (LTC10Z960GG8) https://www.hepsiburada.com/kioxia-exceria-960gb-555mb-540mbs-sata3-25-3d-nand-ssd-ltc10z960gg8-p-HBV00000U34LZ?url_src=ios-product-detail
  9. Furkan_Demir

HDD Bozuk Mu Değil Mi ?

Arkadaşlar HDD'ye bir şey yüklediğim zaman pc donuyor ve HD Tune'den bad sector testi yaptığımda full kırmızı çıkıyor fakat bilgisayarı yeniden başlatıp bad sector yaptığımda da bu sefer full yeşil çıkıyor. 1. Foto: Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra 2. Foto: Uygulama yüklemeye...
  10. Furkan_Demir

Yardım 480 GB SSD önerir misiniz ?

HDD diskim bozuldu şu anda sistemde JD120GB SSD var. 1 tane de 480GB SSD alacağım. Önerebilir misiniz ?
  11. Furkan_Demir

480-512GB SSD önerir misiniz ?

HDD’m bozulduğu için SSD almam lazım önerebileceğiniz f/p SSD var mı ? (M2 girişim yok) Kioxia 480GB nasıldır ? Bütçe: 500-600
  12. Furkan_Demir

HDD mi SSD mi alayım

Arkadaşlar HDD'm bugün maalesef Hakkın Rahmetine Kavuştu. Bende depolama arayışlarına girdim. Sistemimde JD120GB SSD var ve Windows bunda kurulu ek olarakta 1TB HDD vardı (artık yok). 1TB HDD mi alayım yoksa SSD'mi alayım kararsız kaldım. (Eski HDD'min yarısından fazlası doluydu) Önerilerinize...
  13. Furkan_Demir

120GB SSD'de Olması Gerekenden Az Yer Kaldı

Arkadaşlar c kısmındakilere baktığımda 45 gb dosya olduğunu görüyorum fakat kullanılan alan 76gb olarak gözüküyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
Top Bottom