Yapılan testleri atiyorum HDD 13 yıldır aktif şekilde kullanılıyor ve durumu ortada bir HDD nin ortalama ömrü 10 bin gün olarak geçer ama burada görüldüğü üzere 3 e katlamış durumda
.
Videomuz budur videoda ismi geçen Crucial SSD Cristal Disk İnfo da %0 olarak gözükmesine rağmen ölmediği ve yaşadığı söyleniyor. Sağlığına SSD nin kendi yazılımından baktığı söyleniyor peki her SSD nin kendi yazılımı var mı ? video hakkında siz ne düşünüyorsunuz bu arada videonun 1:40 bu...
Bu iki ssd modeli arasinda hatrı sayılır fiyat farklari var peki tam olarak Evo ve evo plus arasında özellik bakimından farklar nelerdir almaya değer mi?
Soru başlıktaki gibidir gelen güncellemeler ekler vs ile sizden oyunlarin kac gb yer kapladiğini soruyorum sorduğum oyunlar aşagıdaki gibidir
Gta 5, Pubg, LoL, Csgo, Ets2, Valorant, Rainbow Six Siege.
Merhabalar bana kaliteli ev için kullanacağim işte içine windows atacağim bileşenlerin sürücülerini vs yükleyebileceğim fiyat performans usb bellekler önerir misiniz? Mağazadan alınabilecek bir ürün olursa benim için daha iyi olur ama marka modellerinizi yazin.