Arama sonuçları: *

1. Oneomous

1tb ssd önerisi lazım

Şuan elimde 500lük hızlı bir m2 ssd var ana şeyler onda kurulu ve sata ssd halli 250lik var bir tanede 1tb ssd istiyorum ona böyle normal oyunlar olsun video kayıtları olsun gibi şeyler yüklücem ne hızı üzsün ne de öok hızlı olmasına gerek var yazma ömrü iyi olursa iyi olur Kiaoxia 1tb g3...
  2. Oneomous

1TB SSD önerisi istiyorum

Elimde 500gblık 990pro var 1tblık ssd istiyorum hangisini önerirsiniz şahsen uzun ömürlü olması önemli,hızı önemli değil zaten 990pro var
  3. Oneomous

Samsung Evo 860 garantiye yollayan var mı ?

Daha önce samsung ssdsini garantiye yollayan var mı ?
  4. Oneomous

SSD'de Random IOPS nedir ?

IOPS değerlerim normal ama write az çıkıyor.
  5. Oneomous

Samsung SSD Write Düşük Neden ?

Bazen test yaptığım zaman hızlı çıkıyor 5 testten 1'i hızlı diğerleri yavaş çıkıyor sıcaklıkları boşta 40civarı testte 47-48i geçmiyor sebebini anlamadım garantiye yollamayı düşünüyorum fakat ssd'de sorun yoksa boşu boşuna uğraşmak istemiyorum. 1597315111 Üstte olan testten sonra yaptığım test...
  6. Oneomous

Arena Bilgisayar Güvenilir Mi ?

Samsung evo 860 ssd resmi distribütörü burasıymış Sanırım göndereceğim daha önce gönderen var mı ?
  7. Oneomous

Samsung SSD Garantiye Yollayacağım

Arkadaşlar write hızım düşük çıkıyor samsungu aradığımda 1 2 şey yaptırdılar sonra düzelmeyince aldığınız yer ile iletişime geçin dediler fakat aldığın yer bana şunu attı Ürününüzü distiribütör firmaya gönderebilirsiniz. Bunları yazıp bunu atmış ve arena adlı bir yer neden samsungun teknik...
  8. Oneomous

Samsung 860 Evo Serisi Kullanıp Magician Driverında Düşük Write Sorunu Yaşayan Var Mı ?

Belki görenler olmuştur bugün write hızım bir anda düşmüştü crystal disk mark'ta bile daha sonra format attım sorunum düzelmedi.Yarın samsungu arayacaktım fakat kurcalarken driverını bir ayara bastım ve hız düzeldi samsung magicianda bile eskiden 300 göstermesine rağmen artık 500 civarı...
  9. Oneomous

Samsung 860 Evo Format Attım Hızı Yükselmedi

Bugün sabah öylesine disk mark yapayım dedim yaptığımda yazma hızı 380 çıktığını fark ettim.Uzun süredir format atmadığım için hem format atayım dedim ama hala düzelmedi garantiye verip gönder tamir ettirsinler tekrar geri gelsin tekrar oyunları yükle ile uğraşmak zor geliyor emin olmadan...
  10. Oneomous

Samsung 860 Evo Write Düşüklüğü

Bugün ssdye hız testi yapayım dedim değerler böyle çıktı neden ne yapayım ? 1-2 yıllık civarı Yaklaşık 1.5 senedir format atmadım alakası var mıdır sizce ? alakası yoksa format at demeyin.
  11. Oneomous

Samsung SSD 860Evo Write Hızı Düşük

Bugün biri ssd hızını paylaşınca gördüm bende dedim bakayım hız testi yapayım fakat write hızı düşük olduğunu gördüm Hız değerleri bu şekilde okumada bir sorun yok ama yazma 520 civarlarda olması gerekirken çok düşük 60gb boş yer var ssd'de şuan bir fikri olan var mı ?
Geri