Arama sonuçları: *

1. BabaYori

1 haftalık m2 sdd hızı 200 küsür düştü. normal mi ?

Arkadaşlar 1 hafta önce kingstone a2000 m2 sdd aldım. İlk altıgımda içi bomboşken test ettgimide 2270 okuma ve 2000 küsür yazma hızlarını aldım. Yani belirtildigi gibi dogru ayarlar. Sonradan m2 sddye windwosu falan kurdum. drivlerinı falan kurdum ve rust oyununu indirdim. Şimdi test yaptıgımda...
  2. BabaYori

M2 sdd taktım ama bilgisayarda gözükmüyor.

Arkadaşlar az önce kargodan m2 sddim geldi. Taktım ama bilgisyara girince m2sdd gözükmüyor. Ne yapmam gerek ?
  3. BabaYori

M2 Sdd ye hangi oyunlari kurmaliyim?

Beyler sistemde suan 500 gb hdd var. Birde ben m2 sdd alicam 500 gb lik. Asagiya yazidigim oyunlarin hangisini hdd ue hangisini m2 sddya atmaliyim? Csgo,valorant, r6, sea of theives, Gta 5, Cod:Warzone, lol, Rust, Benim dusuncem; Hdd= Valorant Csgo Cod:warzone, R6, Lol M2 sdd= Gta 5 sea of...
  4. BabaYori

700 tl m2 sdd onerisi

Beyler max 700 tl nvme m2 sdd onerisi alabilirmiyim. 500 gb olmali. Ben kingstone a2000 dusunuyorum baska oneriniz varmi? Anakart b450ms2h
  5. BabaYori

en iyi sdd markası hangilerdir?

Arkadaşlar sdd'ilerden hiç anlamam fakat bildigim kadarıyla samsungun sddlleri iyimiş. En iyi sdd markası samsung mu? yoksa daha iyisi varmı? alınabilicek sddleri yazarmısın? birde sizce 500 gb samsung sdd mi alayım yoksa 200 tl fazla verip 1tb sanddisk mi? 100 mb s fark var. sddler hakkinda...
Top Bottom