Arama sonuçları: *

1. samet kulak

500gb SSD + 1tb HDD problemi

Hdd oyunlarda drop vs gibi problemler yaşattığını duydum yaşayan arkadaşlar var mı 500gb ssd'nin bana yeteceğini pek zannetmiyorum fazla oyun indirmeyi planlıyorum ekstra hdd almamı söylediler ama kararsız kaldım hdd drop vs gibi şeylere yol açıyor mu ve bildiğiniz kaliteli bi hdd var mı
  2. samet kulak

500gb ssd yeterli mi

arkadaşlar 600 tl'ye samsung 860 evo modelini alacağım ama son çıkan oyunları oynayacağım hepsinin gb'si fazla sizce yeter mi ileride ekstra alabilirim belki ama ilk etapta yeterli olur mu sizce
  3. samet kulak

samsung 860 qvo 1tb ssd nasıldır

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-samsung-1-tb-860-qvo-mz-76q1t0bw-2-5-sata-3-0-fiyati,406388717.html arkadaşlar ürün bu dikkat edin EVO modeli değil QVO modeli bu sizce fiyatını hak ediyor mu önerileriniz var mı
  4. samet kulak

m2ssd vs ssd vs hdd

Sadece oyun oynamayı planlıyorum ileriki etaplarda belki başka şeyler de yapabilirim ama sorum şu uzun süredir hdd kullanıyorum yavaş olsa da işimi görüyor ssd ya da m2 almama gerek var mı yani o parayı vermeme değer mi m2 olarak xpg sx8200 pro 512gb düşünüyorum hdd alırsam seagate 1tb ssd...
  5. samet kulak

m2ssd önerisi

Arkadaşlar 700-900 arası bütçem var okuma yazma hızı iyi olan m2ssd ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum profesyonel işler için değil sadece oyun oynanacak hızlı olmasını istiyorum f/p olursa daha iyi olur rgb olmasına gerek yok ama olursa iyi olur 480, 500, 512 gb aralarında olursa sevinirim
  6. samet kulak

m2ssd vs sata 3.0 önerisi

Yakın zamanda yeni bir sistem toplayacağım m2ssd ile sata 3.0 arasında kaldım boşuna m2'ye para verme sata 3.0 senin işini görür dediler ama emin olamadım 860 evo sata 3.0 düşünüyorum. m2 alırsam 970 evo plus 500gb, ikisinin arasında 300tl fark var bu farka değer mi? ve önerebileceğiniz sata 3.0...
  7. samet kulak

Toshiba ocz 500gb m2 ssd'mi samsung 970 evo plus 500gb m2 ssd mi

Arkadaşlar hazır sistem alacağım alacağım sistemde toshiba 500gb m2ssd kullanılmış samsung 970 evo plus 500gb almak için 565 lira vermem gerekiyor fazladan hazır sistem olduğu için sizce değer mi yoksa toshiba hız olarak işimi görür mü? ya da diğer samsung m2 ssd mi eklemeliyim -Samsung 970 evo...
Top Bottom