Arama sonuçları: *

1. Revntron

Yardım Laptop Disk Ayırmada Sorun

Arkadaşlar merhaba arkadaş laptop aldı ve win11 kurdu ancak kurduktan sonra 1 tb lık ssd yi ayırmak istemiş 700 GB'lık kısmını ancak bu kısım pc de gözüktüğü halde hiçbir türlü ne kurulabiliyor ne de C ile tekrar birleşiyor hiçbir türlü çözemedik. Kurarken acaba yanlış bir şey mi yaptı anlamadım...
  2. Revntron

Çözüldü✓ M2 SSD BIOS'ta gözükmüyor?

Arkadaşlar merhabalar sorum şu boot option menüde yeni taktığım INTENSO M2 SSD gözükmüyor ama F11'e basıp boot menu dediğimde ismi çıkıyor. Sizce bir sıkıntı mevcut mu? UEFI üzerinden kurulum yapacağım. Birde HDD'de önemli bilgilerim var bunları silmeden yani biçimlendirmessem bir sıkıntı olur mu?
  3. Revntron

Çözüldü✓ 500-600 TL arası SSD önerisi

Arkadaşlar merhabalar geçenlerde psu yandı diyerekten konu açmıştım onu hallettim ama şimdide SSD'nin ömrü tamamlanmış BIOS'da gözükmüyor. Onun için 500-600 TL bandında mümkünse M2 olması daha iyi olur eğer bu fiyat bandında F/P bir ürün varsa bildiğiniz, duruma göre biraz bütçeyi biraz...
  4. Revntron

Yardım SSD'nin durumu gerçekten kötü mü?

Arkadaşlar rmerhabalar daha bugün merak edip crystaldiskinfo programından bir test yapmak istedim %10 sağlık olduğunu gördüm. Bundan 1 ay öncesinde ikiside %100'dü acaba şundan şüpheliyim eğer gerçekten sağlığı düştüyse, bilgisayar açıldığında başta compattelrunner.exe diye bir cmd sayfası...
  5. Revntron

Yardım HDD konusunda öneri alabilir miyim?

Arkadaşlar merhabalar bende hazırdan 500 GB HDD ve 128 GB SSD mevcut fakat ssd'yi saymazsak sadece oyunlar için 500 gb yer oluyor biçimlendirince 465 GB yani. Bendede alan yetmiyor artık arkadaşlarla online bir oyuna giricez onu indiriyim desem bir önceki yüklü olanı silmem gerekiyor. O yüzden...
  6. Revntron

SSD ve HDD'nin durumu nasıl?

Arkadaşlar merhabalar HDD'yi satmayı düşünüyorum durumu nasıl sizce her iki diskinde yardımcı olursanız sevinirim.
  7. Revntron

"Downloading" Dosyasını Silsem Bir Sıkıntı Olur mu?

Arkadaşlar merhabalar şuanda bilgisayarımda büyük bir yer sıkıntısı var ve merak ettiğim şu bende bir 128 GB SSD ve yanında 500 GB HDD var ve iki disktede 8 GB yer var benim oyunlarım HDD'ye kurulu yani D diskindeler ama ssd de yer bitiyor aşağıya koyacağım fotoğraflarda 2 adet klasör var birisi...
  8. Revntron

2 TB Harddisk Önerisi

Arkadaşlar merhabalar harddisk almayı düşünüyorum ama 1 TB mı alsam yoksa almışken 2 TB mı alsam benim şu anki kullandığım harddisk 500 GB 5400 RPM bunu takıp üstüne 1 TB mı alsam yoksa 500 GB olanı satıp 2 TB mı alsam hangisi mantıklı olur sizce bir de önerebileceğiniz neler var ben Seagate...
Geri