Arama sonuçları: *

1. Elmeryy

sata ssd önerisi ve sata ssd uyumluluğu

beyler sa pc ye bir ssd almak istiyorum sata ssd şuan kioxia 480gb var ve yetmiyor 300tl civarı ssd önerilerinez var mı tavsiye edebileceğiniz minimum 120gb ayrıca bir ssd nin uyumlu olup olmadığına nereden bakabilir veya kasam 2.bir ssd yi destekler mi bilemiyorum aslında kasamda 2 tane daha...
  2. Elmeryy

dosya kopyalama hızım neden çok düşük

480 gb kioxia exceria sata ssd kullanıyorum dosya kopyalama hızım neden böyle
  3. Elmeryy

Öneri 1TB Sessiz HDD Önerisi

480 sata ssd yetmemeye başladı singleplayer rekabetçi olmayan oyunlarımı ve bol bol kliplerimi depolayacağım 1tb hdd önerilerini bekliyorum istediğim 2 şey var sessiz olsun çok performans düşüşü yaşatmasın şimdiden teşekkürler
  4. Elmeryy

ssd yi aratmayacak hhd önerisi

beyler ssd ye param yetişmiyo ssd yi aratmayacak hızlı bi hdd önerir misiniz?
  5. Elmeryy

SSD'den SSD'ye Oyun Aktarımı

1 sata zaten var 1 tane daha sata alacağım yenisine gta yı atmak istiyorum çok yer kaplıyor 100gb mümkünmüdür
  6. Elmeryy

Gamepower DarkSide HDD Yuvası

gamepower darkside kullanıyorum laptopun hdd sini takmak istiyorum kasaya güç kaynağının yanında içi boş metal bir kafes var buraya mı takılacak sata ssd yeri de var orayada takılabilir mi anlamadım bilgisi olan varsa yazabilirmi
Top Bottom