Arama sonuçları: *

1. kelomerosan

Windows bootlanmıyor

Merhaba ekran kartı değiştirdiğimden beri windows bootlanmıyor, biosta m2 ssd gözüküyor ama anakartta boot debug ışığı yanmıyor. Nasıl çözebilirim? Denediklerim cmos pili resetledim, bios güncelledim, biosta insanların önerdiği ayarları yaptım. Anakart b450 tomahawk max ssd ise Kioxia 500gb m2
  2. kelomerosan

2. El sata ssd alırken dikkat edilmesi gerekenler

Nelere dikkat etmek lazım, bugün kız arkadaşıma 480 gb sata ssd alacağım, kioxia bende de var bi sıkıntı yaşamadım 5 yıldır. %86 sağlığı 500 lira, en ucuz m.2 ssd 300-400 lira daha pahalıydı o yüzden sata alıyorum
  3. kelomerosan

Samsung(SAPSI) 1TB 980 nedir?

Arkadaşlar şöyle bir şey gördüm de ne olduğunu merak ettim, 970 plus ile farkları nedir ve bugün gaming gecesinden alacağım bir ssd'den daha iyi olur mu...
  4. kelomerosan

Hangi m2 yi almalıyım?

Arkadaşlar gaming gecesnde indirime giriyor sizce uygun mudur? Ayrıca aşağıdaki ssd ler de benzer fiyatlarda ne düşünüyorsunuz, samsung için çok ucuz geldi ve biraz tırstım
  5. kelomerosan

Bilgisayarım HDD'yi görmüyor ve SSD'den bootlanmıyor

Arkadaşlar bilgisayar 1 haftadır açılmıyor.D ers çalışmam gerektiğinden hafta içi çok bakamamıştım ama az önce AHCI yerine RAID yaptım ve o çıkan mavi ekranda DISK not functioning= Error No. 7 veriyordu. Bu ne demek bilen var mı? Ayrıca nedense benim SSD Disk 0 gözüküyordu(Windows SSD'ye yüklü o...
  6. kelomerosan

HDD'nin sata kablosunu taktığımız yeri bozulduysa tamir edilebilir mi?

Arkadaşlar geçenlerde PC açılmıyor ve hdd yi biosta görmüyordu. Ben de sorunun kablodan kaynaklı olduğunu düşündüm ama aslında hdd nin sata kablosunu taktığımız kısmı bozukmuş. HDD'ye güç gidiyor ve dönüyor, hiç kalkık veya çıkık pin göremiyorum ama bilemedim.
  7. kelomerosan

SSD hızlarına bakmak için uygulama var mı?

Arkadaşlar bir indirme yapıyorum ama yazma bölümünde 300-400 arası gidib geliyor ssd. Açıklamasında 540 yazıyordu ve siz de sıkıntı yok demiştiniz SSD'de. Kioxia Exercia 480Gb
  8. kelomerosan

Eski Harddiskimdeki Windows 10'u yeni SD ye aktarabilir miyim?

Tam da yazdığım gibi. HDD eskiden laptopumdaydı o yüzden bütün dosyalar onda.
  9. kelomerosan

SSD'lerin bu kadar hafif olması normal mi?

Geçen hafta Gaming Gecesinden aldığım SSD sonunda geldi ama elime aldığımda aşırı hafif geldi. Telefonumlar karşılaştım ve tahminen en fazla 100 gramdır. Bu kadar hafif olması normal mi? SSD: TOSHIBA KIOXIA EXERCIA 480 GB
  10. kelomerosan

Laptop hard diski bilgisayarda çalışır mı?

Arkadaşlar normalde ben 120 gb ssd alıp üzerine 1 tb ekleyecektim ama az önce bir karar aldım ve 480 gb ssd aldım onun yerine.Benim eski bir laptop hdd var yaklaşık 2 yıl önce sadece birkaç gün kullanılmıştı sonra laptop bozulmuştu :/. WD blue 500gb 5400rpm 5000LPCX, eğer çalışıyorsan onu...
  11. kelomerosan

Adata SU630 ASU630SS İyi midir?

Bu ssd yi gaming gecesinden alıcam son 45 ürün kalmış alınır mı? Link https://www.incehesap.com/adata-su630-asu630ss-240gq-r-240gb-2-5-inc-ssd-disk-fiyati-43042/
  12. kelomerosan

2. el ssd alınır mı?

Arkadaşlar 200 tl bütçem var ve bu bütçeyle en fazla 120 gb ssd alabiliyorum ama ikinci el alsam aynı fiyata 250 gb alabilirim. Sizce mantıklı mı 2. el almal, bir sıkıntı olur mu?
Geri