Arama sonuçları: *

1. enesskooc

Kingston a2000 nasıl?

evet az önce aldım araştırmadan hepsiburadadan 460 liraya geldi 500 GB nasıl değermi wd blue var bide o nasıl alınır mı? bilgisi olan varmı?
  2. enesskooc

Harddisk önerisi

Merhaba 1 tb harddisk almak istiyorum 300 lira bütçem var ve bütçeyi aşmam çok zor :) mahalledeki bilgisayarcıya gittiğim de Seagate Barracuda 1TB 3.5 bu modeli 400 lira ya veriyordu bende hepsibura da da 300 lira olduğunu söyledim oda onlar refresh yenilenmiş diskler sonra başın ağrır öyle...
  3. enesskooc

HDD alınır mı? ?

Merhaba bi harddisk var mahalledeki bi esnaf abim satıyor 1 tb wd10ezex testlerini yaptım sağlık durumu %100 bad sectör vesaire yok kafa atma yok ama üretim yılı 2013 7. ay 850 gün kullanım ömrü var görünüyor fiyatı uygun 100 lira sizce bu alınır mı? ek depolama alanı olarak kullanıcam bir sorunu...
  4. enesskooc

Harddisk seçimi

Merhaba hp pavilion g6 model eski bir leptobum var harddisk değişimi yapıcaktım içini açtım normal masaüstü gibi bağlanmamış direk anakarta harddiskin üzerinden bir kablo ile bağlanmış bilen arkadaşlar buna uygun nasıl bir hdd veya ssd uygun olur ilerleyen saatlerde fotoğraf paylaşıcam bilen...
  5. enesskooc

SSD FPS Etkilermi ?

Bilgisayarımda sadece 256 gb ssd var bir yazılım kuruyorum boyutu 40 gb falan ssd nin yazma hızı düşüktü zaten 250 yazma 550 okuma gösteriyordu ama sorun o değil sorun uygulama kurulurken ki ( 1 saatte sadece %10 kuruldu harddisk daha hızlıdır herhalde) neyse kurulurken valorant oynayayım dedim...
  6. enesskooc

SSD Yazma sorunu!

Değerler bu şekilde bir dosya kopyalarken 70-100 mbs arası değişmekte normal bir durummu markası biostar 256 gb yapmam gereken bir işlem varmı? sağolun.
  7. enesskooc

YER SORUNU

Arkadaşlar merhaba bilgisayarda 100 gb yer vardı boyutu 5 gb olan bir oyun indirdim oyun dediki 13 gb yer tutucam tamam yanına türkçe yama falan yaptım oyun açılmadı sildim yamayıda sildim yer 90 gb oldu sonra dedimki lazım olan yazılımlarıda kuruyum 3 tane yazılım kurdum düşük boyurtlu bu sefer...
  8. enesskooc

HDD SEÇİMİ

Arkadaşlar merhaba bir adet 1 tb harddisk almayı düşünüyorum fakat ses sorunları vesaire oluyormuş onun için 2.5 inç hdd mi alsam diye kararsız kaldım sizce 2.5 3.5 inç arasındaki farklar nelerdir birde ses yapmayan bir harddisk öneriniz varsa yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim :)
Geri