Arama sonuçları: *

1. UnlegitPanda

HDD Nereye Takılacak?

Gençler HDD aldım kasada eski model değil kızak felan yok direk giriş var sanırım Bu HDD'yi nasıl takarım çözemedim.
  2. UnlegitPanda

Oyun için HDD alınır mı?

Sistemimde 480GB SSD var ama yetmiyor, bunun yanına 1TB HDD almayı düşünüyorum. Sizce HDD hala alınır mı?
  3. UnlegitPanda

SSD 60MB/sn ile yazıyor.

Bir dosyayı SSD'de başka bir yere atmak istiyorum ancak SSD 60MB/sn hız ile atıyor, bunu sebebi ne olabilir? Nasıl Düzeltebilirim? SSD: Patriot Burst 480GB
  4. UnlegitPanda

SSD'de ne kadar boş yer kalmalı?

Diskimi ikiye böldüm (D) diskini sadece oyunlar için kullanıyorum içinde ne kadar boş yer kalmalı?
  5. UnlegitPanda

SSD Düşük hız yazıyor?

Patriot Burst 480GB SSD kullanıyorum. Yazma hızı 200mb/sn iken bir anda 30-60 mb/sn arası değişiyor bunun bir çözümü var mı?
  6. UnlegitPanda

240GB SSD Önerisi (Laptop)

Laptopumun HDD'si ölmüş 23k saati geçmiş 500-550 bütçem var 240 GBlık bir SSD arıyorum
  7. UnlegitPanda

HDD HD TUNE Testi Sonuçları

Arkadaşlar eski HDD'mi yeni bilgisayara taktım daha test tamamlanmadan bu kadar kötü, disk kullanılabilir mi?
  8. UnlegitPanda

Depolamarda ki Sistem Ayrıldı belleği

Eski bilgisayarımda ki HDD'yi söküp yeni bilgisayarıma taktım ve biçimlendirdim bilgisayarımı açtığımda böyle bir şey vardı nedir nasıl silebilirim? **bu arada hdd yi sabitlemedim yatay şekilde koydum**
  9. UnlegitPanda

Yardım HDD sıfırlama

Eski laptopumda ki HDD yi yeni bilgisayarıma takıcam içinde windows 7 ve dosyarlarım var bunları nasıl sıfırlayabilirim? 1638801063 HDD'yi laptoptan sıfırlayabilir miyim? 1638801861 up
  10. UnlegitPanda

Laptopda ki HDD Masaüstüne takılır mı?

Eski laptopumda ki HDD yi söküp yeni bilgisyarıma takmayı düşünüyorum bunun için ne yapmam lazım?
  11. UnlegitPanda

HDD Gözükmüyor Ne Yapmalıyım?

2 HDD kullanıyorum format sonrası biri gözükmüyor kabloları tam takılır ne yapabilirim?
  12. UnlegitPanda

SSD testinde bu değerler normal mi?

SSD marke ve modelim Patriot Burst 480GB bu değerler normal mi bu testi arkada her şey kapalıyken mi açmam lazım?
  13. UnlegitPanda

SDD Montajı nasıl yapılır

İlk defa yapıyorum ne yapmam gerek? Anakart Asus prime H410M F SSD Patriot Burst 480 gb
  14. UnlegitPanda

Bu SSD'lerden hangisi alınır ?

3T-10 hazır sisteminde ki bu SSD'lerden hangisini tercih etmeliyim?
  15. UnlegitPanda

Crucial BX500 alınır mı?

Bu SSD'yi almak istiyorum alınır mı?(480gb) modeli
  16. UnlegitPanda

Laptop HDD'sini pcye takabilir miyim

?
  17. UnlegitPanda

480 GB VS 240 GB SSD

FARKLARI NE ?
  18. UnlegitPanda

SSD Nedir Yardım Edecek ?

SSD indirilen şeyin daha hızlı inmesine yardım ediyor bunu biliyorum ama gb ları ne oluyor dolunca çöp mü oluyor
Top Bottom