Arama sonuçları: *

1. drep

Öneri Team MP33 1TB Bu fiyata alınır mı?

2. drep

Bu M2 SSD'ler arasındaki fark nedir?

Forumda sürekli 1000₺ M2 SSD konularında bu SSD'lerin karşılaştırılıp düşünce ayrılığına varıldığına tanıklık ettim. Şahsi olarak kullandığım bilgisayara da yakın zamanda almak istediğim bir 1000₺ civarına 1TB M2 SSD var, Gaming Gecesi kovalıyorum da denilebilir. (Şahsen A2000 alacaktım.)...
  3. drep

Öneri M2 ssd önerisi 1000tl

Arkadaşlar merhaba hemen konuya giriyorum 1 tb m2 ssd arıyorum bütçem 1000 TL Aklımda team group mp34 modeli var ancak kararsız kaldım hakkında kötü yorumlarda bulunmakta sizce ne almalıyım
  4. drep

Öneri 1000 tl m2 ssd önerisi

Arkadaşlar merhaba hemen konuya giriyorum 1 tb m2 ssd arıyorum bütçem 1000 tl Aklımda team group mp34 modeli var ancak kararsız kaldım hakkında kötü yorumlarda bulunmakta sizce ne almalıyım
  5. drep

Çözüldü✓ Hangi SSD (Karakter)

Arkadaşlar baştan söylüyorum şimdi linkini vereceğim linklerden hangisinde ki ssd iyidir? diye soruyorum başka ssd önermeyin. ÖNERMEYİN, ÖNERMEYİN!!! https://www.itopya.com/adata-240gb-su630-3d-nand-sata3-25-ssd-520mb-okuma-450mb-yazma-/...
  6. drep

Çözüldü✓ Pci-e den çalıştırılan m2

Pci express den 100 200 tl lik, soğutma bloğuna sahip parça ile çalıştırılan m2 ssd, performansında düşüş gözlemlenir mi?
  7. drep

Öneri 240 GB M2 SSD önerisi

240 gb f/p olarak bi m2 ssd istiyorum acil olarak bu konuya cevap verirseniz çok sevinirim.
Geri