Arama sonuçları: *

1. G

Hızlarım Normal Mi? SX8200 Pro 512GB

SX8200 Pro 512GB model SSD 3500MB/s okuma hızı vaat edilen benim bu hızı almam normal mi? Test esnasında yanda 2 ayrı Google Chrome sayfası,CrystalDiskInfo, bi de Discord açıktı.
  2. G

Öneri 480-500-512GB En Fiyat Performans Sata SSD Önerisi?

Arkadaşlar bütçem net değil piyasadaki en fiyat performans ucuz sata ssd modeli nedir? Şuanki bütçem 600₺ civarı ama son fiyat durumlarına bakmadım yetersiz gelirse de bütçeyi en az aşacak şekilde önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. 480-512 falan da olabilir illa 500 değil yani.
  3. G

SSD Kapasitem Hakkında Bir Soru

Arkadaşlar pc de olanlar imzamda görüyor ama ben mobildekiler için yazayım XPG SX8200 Pro 512GB kapasiteye sahip m2 ye sahibim. Şimdi ben buna birincisi epic games ve fortnite ı yükleyeceğim. Ardından da derslerim için gerekli olacak dökümanları zaman geçtikçe bu SSD ye atacağım. Şimdilik o...
  4. G

Yardım Masaüstü PC SSD Laptopa Olur mu

Arkadaşlar masaüstü PC ye takılan m2 veya sata ssd laptoplara da uyumlu mu notebook ssd diye ayrı mı oluyo yoksa
  5. G

Cruical P1 Sorunu Varnı

Aquarius 5AN-X özelleştirmemde bu ssd modelinşn 500gb lık versiyonu var bir sorunu var mı
  6. G

NVMe SSD lerin Oyunda Farkı Olur Mu

merhaba benim sorum şu : nvme ssd lerin oyunda bir farkı olur mu okuma yazması 500mb larda olanlardan olmazsa nerede farkını görebilirim oyuncu bilgisayarları için nvme ssd faydalı olur mu normallere göre tabi bu karşılaştırmayı kapasitelerinin aynı olduğunu varsayarak yaparsanız sevinirim
  7. G

Kingston A2000 SSD Kronik Bir Sorunu Var Mı?

Merhaba herkese teknobiyotik x1.5 sistem alacağım yazın devamında ama hani bilirsiniz bazı ssd lerde kronik sorunlar olur ısınır,depolama sıkıntı çıkarır vs. Kingston A200 model 500gb nvme ssd de o tür bir sorun var mı kullanan var ise yardımcı olabilir mi
Top Bottom