Arama sonuçları: *

1. DeadPix

Yardım Fixing e stage 1 sorunu

Merhaba herkese bilgisayarımı açarken bu sorunla karşılaştım bu diski 1 ay önce okuma hızları 50mb e düşmüştü yazmasında sıkıntı yoktu. Bu nedenle kullanamıyordum şuan içinde hiçbir şey yok zaten ama bu hatayı aldım ve çooook yavaş ilerliyor. 15dkda daha yeni %1 oldu pcyi yeniden başlatsam bu...
  2. DeadPix

Yardım 1TB m2 SSD Önerisi 2500TL Bütçe

Merhaba herkese başlıkta da görüldüğü üzere m2 ssd önerileriniz var mıdır? Bütçe maks 2500. 1tb istiyorum. Ayrıca disk kurulumlarını nasıl yapmam gerekiyor. Şuan kasamda 1 adet sata ssd 240gb, 1 adet hdd 1tb bulunuyor. Şimdi bu m2 ssdyi alırsam w10 u, oyunları, steam, discord, spotify gibi...
  3. DeadPix

Yardım Bu değerler normal mi

Merhaba herkese ssdim normla bir şekilde çalışırken mavi ekran yedim ve şuan görmüş olduğunuz değere sahip olan ssdime 3 gün içerisinde 4 kere format attım neden bu şekilde?
  4. DeadPix

Yardım 64LÜK USB'im 32 GB oldu

Merhaba usb'me win 10 kurdum sonra biçimlendirdim 32 gb olarak kaldı nasıl düzeltebilirim. Bundan önce hep 64 olarak kullandım.
  5. DeadPix

Formattan sonra dosyaları kurtarma

Merhaba herkese benim bilgisayarımda 2 tane ssd var. Yanlışlıkla formatı atmamam gerek ssd ye atmışım. Dosyaları nasıl kurtarabilirim? Önerdiğiniz program var mı?
  6. DeadPix

Yardım SSD Kaynaklı--Oyunda Aşırı FPS DROP Yiyorum

Herkese merhaba SSD im TR200 240GB içinde sadece Windows ve Rocket League var. Dün gece Rocket League oynayım dedim maç sırasında 1 dk geçiyo 3 saniye boyunca fps drop yiyorum normalde 220-250 FPS sabit oynuyorum oyunu. Windowsu açmada sorun yok ama oyundayken aşırı drop yiyorum. Yeni bi SSD mi...
  7. DeadPix

Yardım Ssd ye ve HDD ye Format atmak zararlı mı?

Merhaba sorumu başlıkta görüyosunuz. Bilgisayarımı 2018 Kasımda almıştım o zamandan beri format atmadım. Bilgisayarı ilk aldığımda SSD yi görmemişti bende Windowsu HDD ye kurdum ve aşırı ağır çalışıyo. Hem SSD ye hemde HDD ye format atmak istiyorum diskler zarar görür mü ve formatı nasıl...
  8. DeadPix

Yardım HDD ye format nasıl atarım

Merhaba benim windowsum hdd de ve onu ssd ye atmak istiyorum. Hdd ye nasıl format atabilirim. Sdd de şuan sadece PUBG ve Rocket League var. Ssd nin içinde bu oyunalar varken windows yüklemem de sorun olur mu?
  9. DeadPix

Yardım SSD oyunlarda harita yüklenmemesi

Merhaba donanımla pek bilgim yoktur PUBG ve Rocket League ssd deydi ama ssdim haritaları yüklemiyor. SSD ye oyunları ilk attığım zaman gayet hızlıydı haritalar yükleniyodu Fps drop yemiyodum ama 3 ay sonra haritalar yüklenmemeye ve Fps drop yemeye başladım. Hdd de hiç sorun yok haritalar...
Top Bottom