Arama sonuçları: *

1. Hasanhsyn01

Kingston A2000 mi MLD M300 mü?

Abdullah beyin yeni çıkarttığı kasayı aldım yeni kasa da MLD M300 500 GB versiyonu ile gelecek fakat şu anki kullandığım kasada Kingston A2000 var ikisi de 500 GB fakat MLD'nin okuma yazma oranı daha yüksek ama fiyat bandından bakacak olursak Kingston daha pahalı sizce hangisini kullanmalıyım
  2. Hasanhsyn01

Çözüldü✓ Hangi M2 SSD ve aktarım nasıl oluyor

Arkadaşlar öncelikle merhabalar 1 veya 2 TB M2 SSD almayı düşünüyorum da hangisini almalıyım konusunda kararsızım kioxia ve Kingston markaları ucuz gibi görünüyor önerir misiniz onları veya başka önerdiğiniz var mı bütçe 2.5 k ve ufak bir sorunum var Windows ve bazı oyunlar diğer M2 SSD ye...
  3. Hasanhsyn01

HDD Kullanmalı mıyım öneriye ihtiyacım var

Arkadaşlar öncelikle günaydın DA-S2 yakın zamanda geleceği için SSD 500 GB bana az gibi geldi malum cod warzone dahi +100 GB oyun... Sizlere sormak istediğim şu kasaya takılan bu HDD'den mi alayım...
  4. Hasanhsyn01

LAPTOPTAN KASAYA

Laptoptaki harddiski çıkarıp masaüstü bilgisayara yani kasaya uyarlamak mümkün mü? Bunu nasıl yaparım?
  5. Hasanhsyn01

HARİCİ DEPOLAMA

Sistemimde 240 GB SSD var fakat bu yetmiyor. 1 TB Harici harddiskim var oyunları ona kursam ve sürekli usb de takılı olarak kalsa herhangi bir sorun teşkil eder mi?
Geri