Arama sonuçları: *

1. Uygâr

Samsung 860 EVO 250GB %93 Sağlık!

6 Eylül 2020 den beri kullandığım ssdnin sağlık sonuçlarını bırakıyorum buraya. Ne diyeceğimi bilemedim şaşırdım açıkcası. Garantiye fln göndermeyeceğim 1-2 yıla yenisini alırım.
  2. Uygâr

7200 RPM Harddisk Önerisi

500 gb harddisk arıyorum 7200 rpm olacak. Yani en ucuzuna ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
  3. Uygâr

Yardım Ssd'mde Boş Alan Olduğundan Daha Fazla Gözüküyor!

Normalde 30-40 gb boş alan oluyordu bu oyunlar ile Şimdi boş alanım 100 gb gözüküyor Arkadaşlar nasıl olabiliyor bu? Zaten bu oyunları indirince 30-40 gb boş alan kalıyordu hatta fortnite güncellemesi de 20 gbydi bundan kesinlikle daha az olması lazım değil mi? Oyunların hiçbirini silmedim...
  4. Uygâr

Samsung 860 Evo Ssd Sağlık Durumu Nasıl?

Yaklaşık 1 aydır (bir ayı biraz geçti) Samsung 860 Evo kullanıyorum. Şuan ki değerler bu şekilde sizce nasıl? Bu arada 250 gblik modelini kullanıyorum.. 1603011829 @keremcnsz24 @Emirhandkee @Yasin Çelik
  5. Uygâr

Aquarius 5AN Sistem SSD'si

Bu sistemi alacağım ama içinde ki Netac markalı ssdye güvenemiyorum. Yükseltme seçeneklerinde ki BX500 de sorunlu ne yapacağımı bilemedim. Netac ssd alınır mı? Başka bir yerden alırsam da montaj yapamam diye korkuyorum daha sistem gelince ekran kartını nasıl takacağım diye endişeleniyorum ssdyi...
  6. Uygâr

Geil Zenith R3 High Performance Ssd Alınır Mı?

Teknobiyotik X1 sistemi alacağım yani bu https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-x1-amd-ryzen-7-2700x-3-9ghz-rx5700-xt-8gb-16gb-ram-480gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html Sistemin kendi ssdisini mi kullanmalıyım yani Geil Zenith i yoksa başka bir ssd mi almayılım? Yükseltme seçeneklerinden bakıp...
Top Bottom