Arama sonuçları: *

1. Lyndray

Macbook için taşınabilir ssd önerisi

Macbook için taşınabilir ssd almak istiyorum. Bu ssd kutusunu ve bir m2 ssd alıp kullanmayı düşünüyorum. Bunun haricinde bi öneriniz var mı? https://www.amazon.com.tr/dp/B0B8K1FGJ3/ref=asc_df_B0B8K1FGJ31690966800000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0B8K1FGJ3&linkCode=asn
  2. Lyndray

Flash disk istek yürütülemedi hatası

Flash diski bilgisayara taktığım anda bu hatayı alıyorum. Herhangi bir şekilde flash diski açamıyorum veya işlem yapamıyorum
  3. Lyndray

Samsung 860 QVO düşük yazma hızı sorunu

Bilgisayara format attıktan sonra Samsung 860 QVO 1tb ssd min okuma yazma testini yaptığım zaman yazma hızının 85 civarlarında olduğunu gördüm. Yaklaşık 3 4 aylık ssd ce crystaldiskinfo da sağlık durumu %98. Acaba driver tarafında güncellemediğim yer mi kaldı samsung magician programını kurdum...
  4. Lyndray

M.2 SSD Sorunu

Arkadaşlar merhaba 2 saat kadar önce cs go da iken biranda oyun dondu ve hicbisey yapamadım görev yöneticisi vs açılmadı ve kapatıp tekrar açtıktan sonra ara ara görüntü gidip gelmeye başladı ve geldiği zamanda da bisey yapamadım uzun uğraşlar sonucu Windows dosyasında sıkıntı olduğunu anladım...
Top Bottom