Arama sonuçları: *

1. Bukr3j

F/P 1TB M2 önerebilir misiniz?

Oyun oynamak amaçlı M2 arıyorum dostlar. Kesin bir bütçe yok lakin uygun fiyatlı ve fiyatına göre performansı iyi olsun yeter. Kronik sorunlu olmasın yeter.
  2. Bukr3j

Samsung 970 EVO Plus 1TB M2 SSD sıcaklığı normal mi?

CrystalDiskMark testi yaptım ve maksimum sıcaklık 52 derecelere çıkıyor. Bu M2 SSD'yi laptop'uma takacağım ve kullanacağım.
  3. Bukr3j

Samsung 970 Evo Plus 1TB ikinci el ne kadar eder?

Üniversite için laptop aldım ve maddi olarak birazcık rahatlayabilmek için eski masaüstü bilgisayarımı satmak istiyorum lakin M2 ssd'imden çok memnunum. Temiz kullanılmış bir M2 ssd ve sağlığı %97-%100 arasında.
  4. Bukr3j

128GB üstü flaş bellek önerebilir misiniz?

Kaliteli lakin uygun fiyatlı bir flaş bellek arıyorum, USB 3.1 üstü olması benim için yeterli olacaktır. Bütçe yaklaşık 500₺. Harici taşınabilir Hard-Disk vs. de olabilir.
  5. Bukr3j

Keepro PCIe 3.0 X4 M2 Kartı ne kadar iyi?

İki M2'yi aynı anda kullanmak için alacağım, Donanım Haber'in forumunda açtığım konuda https://www.amazon.com.tr/dp/B0DSLZZ1JX?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_3TMH68HS2NXANGA6RKEF&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_3TMH68HS2NXANGA6RKEF&tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR bu kartı...
  6. Bukr3j

Corsair MP600 CORE XT Kalitesinde daha uygun M2

MP600 CORE XT sadece 1TB modeli var ve 3100₺ civarlarında. Bana 240GB bir depolama lazım, internet kafedeki ccboot sisteminde kullanmak için alacağım.
  7. Bukr3j

Sağlam, hızlı M2 SSD önerebilir misiniz?

Çalıştığım internet kafenin sunucusunu yeniliyoruz ve yeni M2'ler almamız gerekiyor. İki tane alınacak, bütçe bir tanesi için geçerli. 240GB'lık bir M2 SSD yetiyor lakin zorunlu değil. Sağlam, hızlı ve uzun vaadeli bir M2 SSD arıyorum. Sunucuda sadece oyunlar olacak, Cache ve Image için...
  8. Bukr3j

PCIe M2 kartı arıyorum.

Anakartım Gigabyte Z390 D ve tek bir M2 slotu var. İki tane daha M2'ye ihtiyacım var, önerebileceğiniz sağlam M2 PCIe kartları var mı?
  9. Bukr3j

Harici Diskimi bilgisayarım okuyor lakin göstermiyor.

Harici diski bilgisayarıma taktığımda bağlantı sesi geliyor, Windows cihazı okuyor lakin "Bu Bilgisayar" bölümünde "Cihazlar ve sürücüler" kısmında diski göstermiyor.
  10. Bukr3j

Kaliteli disk kopyalama uygulaması önerebilir misiniz?

Elimde sağlıkları %85'in altına düşmüş ve çalışan 3 adet SSD var ve bunları yenileriyle değiştirmek istiyorum. Önerebileceğiniz disk kopyalama uygulaması var mı?
  11. Bukr3j

SSD'yi biçimlendiremiyorum, içinde hala windows var.

Merhaba, yaklaşık bir ay önce bilgisayarım çöktü ve SSD'yi formatlayamadım, bit türlü biçimlendiremedim. Bende SSD'yi çıkartım M.2 me windows kurdum ve şimdi SSD'yi takım çalıştırdığımda içindeki bütün dosyaları görebiliyorum ama biçimlendiremiyorum. Ek not: Şu an Shift+Delete ile yaklaşık...
  12. Bukr3j

M2 SSD önerebilir misiniz?

Bütçe 1400TL 1TB lazım
  13. Bukr3j

Seagate Barracuda 1TB HDD Temiz kaça satabiliirm?

Sorum net sahibinden'e girip bakınmaya üşendim. Hard Disklerim sağlam. İki adet var.
  14. Bukr3j

SSD boşta 40 derece?

Bilgisayarımı açtım ve SSD'nin 40 derecede olduğunu gördüm. Bu normal mi? Kullandığım SSD 3 kuruşluk hiç kimsenin bilmediği bir marka falan değil, Adata'nın SSD'si...
  15. Bukr3j

F/P 1TB sata ssd önerir misiniz?

Bütçe 1000TL civarı
  16. Bukr3j

Seagate Barruda ST3808110AS B550 anakartda hala çalışır mı?

https://www.disctech.com/Seagate-Barracuda-7200-9-80GB-7-2K-SATA-Hard-Drive Bu Hard disk
  17. Bukr3j

500GB/1TB F/P M.2 SSD Önerisi

M.2 ssd geçmek istiyorum, yeterli bilgim yok.
  18. Bukr3j

970 Evo Plus vs CS2130

Hangisi daha iyi?
  19. Bukr3j

Samsung 970 Evo Plus 500GB ~1000₺

Ürün linki: https://www.amazon.com.tr/dp/B07MFBLN7K/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_A363QKH1130ZGJ7Q7T90?_encoding=UTF8&psc=1
  20. Bukr3j

F/P M.2 SSD 500GB (fiyata göre 1TB

Bütçe 1000₺
Geri