Arama sonuçları: *

1. UzunKing

Öneri 500 TL bütçe ile oyun için hdd önerisi istiyorum

Tamamen oyun için kullanılacak. Bütçe 500 TL.
  2. UzunKing

500 TL bütçe ile harddisk önerisi

Artık malum oyunalr çok yer kaplamaya başladı ve benim ssd im bunları alamayacak düzeyde. 500 TL gibi bir bütçem var bu bütçede alınabilecek en iyi harddisk i atarsanız sevinirim
  3. UzunKing

Yardım Silinen dosyaları nasıl geri getirebilirim?

Format attım ama bazı fotoğrafları almayı unutmuşum geri getirmenin yolu var mı?
  4. UzunKing

(YARDIM) PC' ye format atacağım ama sadece belirli bölümlerin silinmesini istiyorum. Nasıl yaparım?

E: diskinin silinmesini istemiyorum. F: ile E: aynı harddisk sadece 2 bölüme ayrılmış. Bunu yapabilir miyim?
  5. UzunKing

C: dizinindeki Kullanıcılar dosyası önemli mi?

56 gb yer kaplıyor silsem ne olur?
  6. UzunKing

Yardım Disk genişlet bu hatayı nasıl çözerim!!

Bi diğer birimi silip diğerine aktaracaktım ama böyle bir hata alıyorum napmam lazım.
  7. UzunKing

200 TL 500 GB HDD Tavsiyesi

500 gb olması lazım. biliyorsunuz wd blue almıştım ama ürün kullanılmış gelmişti. Sorun olursa iade ederim dedim. AC Oddysey oynarken oyun içi yükleme de oyun donuyordu iade etmek istedim. 200 tl hdd önerisi istiyorum sizden 500 gb
  8. UzunKing

Dolu olan depolamayla boş olan depolama birleşirse sıkıntı olur mu?

Arkadaşlar merhaba şimdi ben bu iki depolamayı birleştirmek istiyorum ama dolu olan taraftaki her şey silinir mi yoksa sıkıntısız birleşir mi? 1621628116 @Emirhandkee @Barış Yalçın @keremcnsz24
  9. UzunKing

WD Blue HDD alıyorum.

Arkadaşlar bulabildiğim en iyi bu https://www.n11.com/urun/western-digital-blue-wd5000aakx-500-gb-hdd-73328?magaza=ekspressanalmagaza Alayım mı?
  10. UzunKing

200 TL'ye 500 GB HDD Önerisi

200 TL bütçem var. Oyun yükleyeceğim. Artık 1TB bile yetmiyor. HDD önerir misiniz 500GB
  11. UzunKing

Bir diskteki kısmın birazını nasıl diğer diske atarım?

Şimdi benim C: de 55 gb var, F: de 82 gb, ben bu C: diskindeki 55gb ın 10 gb ını F: diskine atabilir miyim?
  12. UzunKing

Bu bilgisayar içindeki depolama birimlerini nasıl birleştirebilirim?

Eski HDD mi taktım ama bölümler ayrı ayrı çıktı. Bunları birleştirirsem sorun olur mu ve nasıl birleştirebilirim?
  13. UzunKing

480 gb hafızaya sahip olanlar, size o kadar hafıza yetiyor mu?

Bana bir türlü yetmiyor ama 240gb hafızaya bir sürü şeyler sığdıran var merak edip sorayım dedim :D
  14. UzunKing

sata 2 hdd h310m-k anakarta takılır mı?

eski pc deki hdd yi takacağım
  15. UzunKing

HDD lerde Green ile Blue arasında ne fark var?

https://www.hepsiburada.com/wd-320gb-7x24-7200rpm-3-0gb-s-3-5-8mb-sata2-wd3200avvs-p-HBV00000JGBDF bu hdd yi almayı düşünüyorum bi önceki konumda birisi green mi blue mi bilemedim dedi. blue ile green arasındaki fark ne?
  16. UzunKing

Bu HDD alınır mı? güzel midir?

https://www.hepsiburada.com/wd-320gb-7x24-7200rpm-3-0gb-s-3-5-8mb-sata2-wd3200avvs-p-HBV00000JGBDF bu hdd nasıldır alınır mı?
  17. UzunKing

150TL hdd önerisi 500gb

Max 150 tl m var güzel bi hdd önerisi yaparmısınız? 500 gb
  18. UzunKing

SSHD ne oluyor tam olarak?

SSHD ne oluyor birde SSHD, SSD den mi daha iyi HDD den mi?
  19. UzunKing

HDD deki Rpm ne oluyor?

7200 rpm hdd falan bunlar ne oluyor?
  20. UzunKing

150 TL bütçe ile HDD önerisi

maks 150 tl bütçeye güzel hdd önerisi
Geri