Arama sonuçları: *

1. leroxy

Kioxia 1TB Exceria G2 SSD Nasıldır?

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kioxia-lrc20z001tg8-exceria-g2-1tb-m-2-disk-fiyati,1584803490.html Acil olarak SSD almam lazım, ne çalışabiliyorum ne de doğru düzgün bir şey yapabiliyorum. Hiçbiri. Okuma yazma hızı çok önemli değil. 1GB üstü olsun yeter. Sağlığı çok kolay düşmesin, yani hiç...
  2. leroxy

İçerik Üreticisi için M.2 SSD

Yıllar önce aldığım SSD artık depolama konusunda yetersiz kalıyor. Ben arkada indirme yaparken bilgisayarın kasmayacak, hız açısından tatmin edici ve en az 500GB veya 1TB olacak şekilde En F/P M.2 SSD'yi arıyorum. Fiyatlar uçmuş gerçekten ama yapacak bir şey yok.
  3. leroxy

1-2TB 7200RPM HDD Önerisi

Bütçe: 300-400TL Sağlık, Okuma-Yazma gibi sorunları bulunmayan 7200RPM olacak şekilde 1TB veya 2TB bir HDD Önerebilir misiniz? Edit:
  4. leroxy

SSD Sağlık Değerlerim Nasıl?

Eylül 2020'de aldığım GIGABYTE 240GB SATA SSD'nin sağlık değerleri bu şekilde. Bu süreçte bilgisayar yaklaşık 3 kez sıfırlandı (neden olduğunu sormayın :p) Sıcaklık değerlerinden memnunum ama sağlığı biraz hızlı düşüyor gibi geldi. Yaklaşık 1 ay sonra alalı 1 yıl geçmiş olacak. Sizce bu...
  5. leroxy

300TL Bütçeye SATA SSD Önerisi

300TL Bütçeye (mümkünse 250tl civarına) 240/250GB'lık bir SATA SSD önerebilir misiniz? Sağlığı hızlı düşmesin yeter.
  6. leroxy

Yardım Hard Drive Ölüyor Mu?

Daha önceki laptop HDD Konumu hatırlayanlar olacaktır. 3 ayrı sorun çıktı. Ben de oradaki dosyaları bu görmüş olduğunuz Toshiba markalı Hard Drive'a yükledim. Ancak bunda da böyle bir sorun çıktı. Sizce bu ciddi bir sorun mu? Aslında 1TB Ama 750GB gözüküyor. Biçimlendirdiğim için mi?
  7. leroxy

500TL Bütçeye HDD + SSD Önerisi

500TL Bütçem var. Laptop için SATA M2 Bir SSD, PC İçin ise Minimum 7200RPM'lik 1TB'lık HDD Alacağım. Sıkıntısız çalışacağını düşündüğünüz parçaları atabilirseniz sevinirim. Not: Laptop, SATA M2 Olarak Max. 250GB Destekliyor.
  8. leroxy

Yardım Harddiskim ölüyor mu? S.M.A.R.T. Bakabilir misiniz?

Arkadaşlar son zamanlarda laptopumdaki hdd ile çok sorun yaşamaya başlamıştım. Az önce CrystalDiskInfo-Mark8 kurdum ve 3 ayrı sorun buldu. Bunlar nelerdir? Sorun ciddi mi? Onarımı varsa nasıl yapılır? Not: Seagate'in bir modeliymiş. Yardımcı olursanız sevinirim. @keremcnsz24
  9. leroxy

7200RPM'lik min 500GB HDD Önerisi

Sistemde C Diski olarak 240GB'lık SSD Var. Ucuzluğu ve ssd yanında kullanılabilir olmaları nedeniyle ve depolama lazım olduğundan bir HDD Almaya karar verdim. Bütçem max 180TL Civarı. 200TL de yapabilirim. 7200RPM Olması şart. Ne önerirsiniz?
  10. leroxy

Öneri SATA M.2 SSD Önerir Misiniz ?

ASUS VivoBook X542UR Laptopum var. İçerisinde NVIDIA 930MX, Core İ5-8250U, 8GB SAMSUNG RAM Ve 1TB Sabit Disk Bulunuyor Ancak son zamanlarda masaüstü kullanmaya başlayınca bu bilgisayardan pek iyi bir verim alamadığımı fark ettim. Valorant giriyorum hep FPS Drop yiyorum. Hadi monitörü bağlayıp...
  11. leroxy

147GB Kalan Depolamaya GTA5 Kurulması Mantıklı Mı ?

Soru üsttedir. Epic Games'ten İndirdiğimizde yanlış hatırlamıyorsam 90GB Birşeydi. düzenleme: *konuyu depolama kısmına açtım. ilgili kişilerden özür dilerim oyun kısmına açmam gerekirdi.
  12. leroxy

SSD Olarak M.2 Mi SATA Mı ?

Şimdi Benim daha önceki kronik sorunlu ssd iadesi yapıldı. ben de bir ssd alacağım. birincisi m2 istiyorum ama ekran kartıma değecek kadar yakın oluyor. daha doğrusu kartın arkasında kalıyor. aynı zamanda anakarta pek dokunmak istemiyorum. ikincisi zaten bir tane daha sata kablosu çekmiştim...
  13. leroxy

Gaming gecesi SSD ALINIR MI ?

https://www.incehesap.com/team-mp33-512gb-nvme-pcie-m-2-ssd-disk-fiyati-46543/ İNCEHESAP GAMİNG GECESİNDE İNDİRİME GİRECEKMİŞ ALINIR MI?
  14. leroxy

M.2 SSD Önerisi Ve SSD İade Sonucu.

eveeet. benim 2 hafta önce garantili olarak gönderidiğim adata ssd'm bana geri geldi ve değişen bir şey yoktu. 42 dereceden bir anda 51 derecelere çıkması ise ayrı bir saçmalık. ben sıcaklık görüntülerini video olarak e posta üzerinden arena bilgisayar'a ilettim. gördüler. izlediler. cidden bir...
  15. leroxy

SSD'yi Yeni Aldım Olana Bak

güzel tarafı okuma/yazma hızlarının söylenenden daha fazla çıkması ve saatlerce yazma yapsa bile 33 derecede stabil olması, kötü tarafı ise daha 24 saat bile kullanmadan Sağlamlık durumu %99'a düştü ne biçim iştir bu.
  16. leroxy

ADATA SSD İadesi yapmıyor.

evet tam 1 hafta önce Adata su630 ssd'mi garanti kapsamında iade etmek için gönderdim. bugün cevap geldi. sıcaklığında ve diğer değerlerinde sorun yokMUŞ. işin garip tarafı ADATA'nın verdiği program üzerinden test yapılıyor. adata bilerek adilik yaptıysa kimse destek alamaz o zaman. şaka maka 2...
  17. leroxy

SATA + M.2 SSD Önerisi.

Evet durum bu. halihazırda aldığım gigabyte 240gb'lık sata ssd'm var. ekstradan düzgün bir m.2 ssd almak istiyorum. m2 olarak en düzgün ve en az 480gb olacak şekilde iyi bir m2 arıyorum. ne alayım ?😀
  18. leroxy

Kronik Sorunlu SSD Ve İtopya'nın Yaptığı.

selamlar dostlar. benim sorunlu ssdm adata su630 vardı ya hani garantiye yolladığım. o servise ulaştı ve ulaştığı gün verdikleri cevaba bak. ben kutuya hem ssd'yi hem faturayı hem de derdimi not olarak koyup gönderdim. ama arıza notu yok demişler. bu durumda itopyadan şüpheleniyorum. sistem...
  19. leroxy

Kioxia SSD'ler sıkıntı yaratır mı?

yaklaşık 10dk içerisinde ssd alıcam bu nasıl sıkıntı çıkar mı? https://www.itopya.com/kioxia-exceria-240gb-sata-30-25-ssd-555mb-okuma-540mb-yazma/
  20. leroxy

SSD Alacağım

https://www.itopya.com/gigabyte-120gb-ud-serisi-sata30-25-ssd-500mb-okuma-380mb-yazma-/ şu ssdyi geçici süreliğine kullanıp sonrasında 2.ssd olarak kullanmayı düşünüyorum. alınır mı ?
Geri