Arama sonuçları: *

1. KendimEnes

Yardım Harddiskimin değerleri sizce normal mi?

crystal disk info programından disklerimi bi kontrol edeyim dedim c diskim olan ssd de sorun yok fakat harddiskimi daha alalı 4 5 ay olmasına rağmen kötü ibaresi var. Değerler nasıl sizce? Garantiye göndermeli miyim? Harddisk Seagate ST500DM009 500gb 1621500170
  2. KendimEnes

Öneri Sizce Hangi HDD'yi almalıyım?

gençler 500gb harddisk ihtiyacım var sizce hangisini almalıyım hangisi daha mantıklı? WD 500GB Seagate 500gb
  3. KendimEnes

James Donkey ssd alınır mı?

Arkadaşlar pc topluyorum ve son bir parçam kaldı. James Donkey ssd var 164tl olması lazım. Bazı yerlerde eşşek diyerek dalga geçilmiş. Ama Abdullah abinin videosunu görünce bir merak ettim. Optimizasyon sorunları olduğunu söylüyorlar. Saniyede 500mb okurken bir anda 10lara falan düşüyormuş...
  4. KendimEnes

Yardım HDD Pc Okumuyor

Geçen gün babam bir yerden bulduğu kasayı eve getirdi bende kullanabileceğim parçalara bakayım dedim gücü verdim ve pc açıldı içinde xp vardi klavye ve mouseu algılamıyordu bende kendi hddmi takayım dedim içindeki işlemcidir rama bakayım dedim, sata hddyi taktım yanık kokusu gelmeye başladi...
  5. KendimEnes

Yardım Windows HDD Görmüyor

arkadaşım seagate 250gb hdd verdi hddyi bios görüyor ama windows görmüyor yönet bölümüne girdiğim zaman sadece windowsun kurulu olduğu hdd gözüküyor. Biosta 2hdd görünürken windowsta ise tek hdd
Geri