Arama sonuçları: *

1. ~~Kamuran

PS4 Slim için SSD önerisi

PS4 Slim için SSD önerilerinizi bekliyorum.
  2. ~~Kamuran

Sistem virüs taraması

Arkadaşlar, bozuk, virüslü olabilecek bir hdd takmıştım sisteme çalışıyor, kullanılıyor ardından format attım 1 saat sonra. Neyse, Kaspersky ve Malwarebytes Bunlar iyi diye biliyorum, 2'siyle de tarama yapacağım, virüs olsa anlaşılır mı?
  3. ~~Kamuran

Yardım HDD sağlık testi Yapma/Sonuç

HD tune indirdim nasıl yapacağım? Bozuk HDD taktım pc baktım çalışacak mı çalışıyor ama HD Tune üzerinden sağlık yerine geldim, Warning yazıyor la. Ölmüş mü ölüyor mu? Kullanılıyor da. Video falan atmak için kullanacaktım sadece. Oyundan almış olduğum videoları 1598727234 SSD'yi de baktım n/a...
  4. ~~Kamuran

Bozuk HDD, çalışması

Arkadaşlar, normalde SSD kullanıyordum. 1 sene önce Laptop HDD bozulmuştu, pc takayım dedim çalıştı. :D PC açılırken sorun çözülüyor ve düzeltiliyor diye yazarak dosyaları falan taradı. Geçen sene de böyle yapmıştı ama pc kapanıyordu. Şu anlık sıkıntı yok. Format dosyasını indiriyorum, format...
  5. ~~Kamuran

Çalışmayan HDD onarılır mı?

Laptopta oyun oynarken, sistem çok yüksek değildi. Online oyundaydım, takılmayan kasmayan oyun kasınca, ölünceye kadar klavyeye doğru vurmuştum. Pc çökmüştü la neyse internetten araştırmıştım hata mesajını falan bakıyordum. HDD ölmüş falan diyordu. Yeni bir hdd almıştım. Bu eski 2.5 HDD'yi...
  6. ~~Kamuran

Yardım Mavi ekran hatası

Arkadaşlar altta atmış olduğum hatayı verdi pc YT de video izlerken İnternet gitmişti, Google dan çıkıp yeniden girmek içim tıkladım girmiyordu. Daha sonra böyle hata verdi. %0 tamamlandı da kaldı hiç ilerlemedi. 3 4 dakika bekledim pc reset attım. Sürekli bios girdi pc açılmadı. Memory, storage...
  7. ~~Kamuran

Telefondan PC'ye foto gönderme

Önceden onedrive kullanıyordum. En son da sildim, onedrive dışında başka yol var mı? Telefondan PC ye, Pc'den telefona göndermek için.
  8. ~~Kamuran

SSD Değerleri normal mi?

Arkadaşlar ilk defa kullandım bilmiyorum en üsttekine bakarsak doğru gibi geldi bana. Kingston a2000(2200 Okuma/2000 Yazma) 1596181153 Alttakiler neden düşük anlamadım
  9. ~~Kamuran

SSD disk ayırma performans etkiler mi?

Arkadaşlar kingston a2000 ssd'im var Windows kurarken 2 farklı slot yaptım 97GB ayırdım windows için. Diğer yeri başka şeyler için falan ama performans etkiler mi bu yaptığım? Herhangi sorun yaşar mıyım? 1596057090 @crazyreign hocam kimse cevap vermiyor sen bir bakar mısın? .d
Top Bottom