Arama sonuçları: *

1. M

KB5063878 güncellemesi sorunu

PC yi yeni topladım windows 11 kurdum KB5063878 güncellemesinide kurdurdu zorla sonra geri sildim güncelleme kaldırma kısmından oyun indiricem 100 gb lık fakat hala güven vermiyor indirsem ssd yi elime alma ihtimalim varmı?
  2. M

Gta 5 expanded and enchanced pc güncellemesi directstorage hakkında

Rockstar bugün duyuru yaptı 4 martta yeni gta 5 sürümü oyuna gelicek. directstorage desteğiyle beraber kingston fury gen 4 2 tb ssd desteklermi yani directstorage için bi destek listesi vs. varmı? bilen varsa yazabilirmi?
  3. M

Kingston Fury renegade vs kingston renegade

fury renegade ile renegade arasında bir fark varmı beyler bilen varsa bilgilendirebilirmi yoksa aynı ssd sadece isim mi değiştirildi?
  4. M

SSD lerimin okuma yazma hızları biraz düşük çıkıyor

toplamda 3 tane pci e gen 4 ssd var sistemime biri 1 tb diğeri 1 tb bir diğeri 2 tb 3 ü de 7400 e 7000 okuma yazma değer sunuyor yaklaşık olarak fakat 3 ündede hemen hemen 6400 e 6200 çıkıyor değerler 3 slot dolu şuan sebebi ne olabilir? 1726764561 Cevaplayacak yokmu?
  5. M

Apacer marka ssd alınır mı?

Selamun aleyküm arkadaşlar bu ssd alınır mı fiyatı uygun gibi geldide ondan dolayı ama iyi mi? emin değilim. https://www.incehesap.com/apacer-ap1tbas2280f4-1-1tb-m-2-pcie-gen5-x4-ssd-fiyati-67912/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.16.2
  6. M

Gen 5 ssd önerisi gerekli

Soğutuculu soğutucun olur farketmez max bütçe 7k öneri bekliyorum
  7. M

Sandisk SSD okuma yazma hızlarım düşük çıkıyor?

Arkadaşlar normalde aldığım ssd plus sandisk 240gb ın hızı 530 a 450 arasında max hızı ama bende 270 e 230 çıkıyor sebebi nedir?
  8. M

Bilgisayarda Sadece Sistem Dosyaları Var Ancak Çok Az Yer Kaldı

bilgisayarda driver ve windowsun programları var sadece ama 70 gb kaplıyor normalmi
  9. M

SSD okuma yazma hızı normalinden düşük çıkıyor

Arkadaşlar ssdimin normal okuma 2200 1200 1300 yazma fakat 1900 e 300 çıkıyor ne yapmam lazım?
  10. M

SSD hız değerlerim Normalmi?

Sizce değerler normalmi?
  11. M

Lenovo İdepad Gaming 3 samsung ssd okuma yazma değerleri

Bugün AS SSD benchmark tan okuma yazma testi yaptırdım ssd ye 1844 okuma 157 yazma çıkıyor normalde 1100 küsür yazma çıkması gerekiyordu sizce normalmi normal değilse ne yapılması lazım teşekkürler.
  12. M

Uygulama ve özellikler fazladan yer kaplıyor

uygulama ve özelliklerde 76 gb gözüküyor fakat 35 gb lık oyun ve 6 gb lık autocad var normalmi sizce?
  13. M

Taşınabilir HDD de Steam Pubg Oynuyorum M.2 SSD ye göre fps farkı varmıdır?

taşınabilir hdd de pubg oynuyorum ama fps farkı olurmu arada teşekkürler.
  14. M

11 12 senelik WD 10EAVS External Usb Device ile oyun oynanırmı?

okuma yazma değerlerinide koyuyorum.
  15. M

Taşınabilir HDD de oyun oynarsam fps düşmesi olurmu?

Soru başlıkta yazıyor cevaplar için şimdiden tşk:)
Geri