Arama sonuçları: *

1. Mustafa_

1 TB NVMe M2 SSD Önerisi

2000 TL civarı bütçem var. F/P bir NVMe M2 ssd arıyorum. Bunun yanı sıra bir tane de 2tb NVMe M2 ssd almayı düşünüyorum ama fiyatlarına bakma fırsatım olmadı. 2 TB olan için f/p olarak önerilerinize göre bütçe ayarlayabilirim. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  2. Mustafa_

Gereksiz dosyaları topluca nasıl silerim?

Niye bitmiyor .d Bu kadar dosyanın arasından fotoğraflar hariç gereksizleri nasıl silicem bilen varmı .d
  3. Mustafa_

Çözüldü✓ neden böyle bir hata alıyorum ?

Diskin fazladan açılan bölümlerini ana bölüme aktarmak istiyorum fakat böyle bir hata alıyorum anlayan biri varsa yardımcı olabilirmi 1601221341 Kendim çözdüm nasıl olduysa .d sanırım arada başka bir disk bölümü olmaması lazımmış
  4. Mustafa_

Hdd disk yönetimiyle ilgili

hdd pc ye taktığımda 500gb hdd nin gb lar halinde bölündüğünü gördüm eski laptopumdan aldım hdd yi düzenlemeye çalışıyorum fakat tam olarak bilmediğim için yardım gerekiyor boş olan disk kısmını diski küçült deyip küçülttüm ana disk bölümüne gelip genişlet dedim fakat şöyle bir sotun var yanlış...
  5. Mustafa_

PC hdd yi okumuyor nedeni ne olabilir?

Gereken kabloları bağlıyorum daha önce taktığımda okumuştu içi zaten dolu olduğu için çıkartıp kenera koymuştum (güvenli şekilde kutuya) ama şuan taktığımda pc okumuyor hdd çalışıyor çalıştığını ısısından ve fan dönüşünden anladım ama neden okumuyor olabilir hdd zarar görse hiç çalışmaması...
  6. Mustafa_

Laptop hdd sini kasaya nasıl takarım

Laptop hdd sini kasaya takicam ayrı dönüştürücü falan gerekiyormu? Yoksa direkt takabilirmiyim direkt takabilirsem nereye veya hangi kabloya bagliycam girişine uygun soket bulamadım ben 1600373049 Buda elimdeki hdd nin fotosu 1600373370 Anakart Gigiabayte b450m s2h onuda yazayım belki lazım olur...
  7. Mustafa_

Ufak sorular yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar sistem geldi da-3 ama ufak sorularım var sorular şöyle 1-Laptop HDD sini bu anakartin neresine takabilirim bulamadım uygun bir yer ,dönüştürücumu almam gerekir fotoyu bırakıyorum assagiya 2-crystal mark nereden indirmeliyim ? 3- son soru İşlemci ekran kartı isilarini değerlerini...
  8. Mustafa_

psu ve ssd hazır sistem sorunu

Kısaca sorucam hepinize cevaplar için teşekkürler şimdiden.1.sorum ssd markası neden bu kadar önem taşıyor sunulan hizmet belli degilmidir hepsinde okuma yazma hizi veriliyor ondan dolayı sordum 2.sorum onerilmeyen marka psu lar patlar deniliyor ne kadar zamanda veya gerçekten patladığına dair...
Geri