Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

Kingston A2000 500GB düşük yazma değeri neden ?

Merhaba elimde 500 gb Kingston A2000 var 116 gb boş alanı var ve yazma değeri neden bu kadar çok düşük yada ne yapabilirim merak ettim.
  2. oğuzhan18

1 senelik kötülenen James Donkey 240 gb değerleri nasıldır ?

sizce nasıl değerler 1 yıl içerisinde.
  3. oğuzhan18

Kingston A2000 Aldım İyi Bir SSD mi?

Arkadaşlar bu M2 ssd olarak geçmiyor mu M2 den farkı nedir kötümü dür iyi midir? sipariş ettim içime Bi telaş düştü nvme diye geçiyor da 541 TL'ye aldım nasıldır?
  4. oğuzhan18

Acil öneri M2 ssd 500 gb

Arkadaşlar acil M.2 SSD önerisi istiyorum ikisinin arasında kaldım bu fiyat aralığında bir şeyler almak istiyorum 500 GB ne önerirsiniz ya da bunlardan hangisi.
  5. oğuzhan18

Çözüldü✓ tekrar bu durumdayken format atabilirmiyim ?

Arkadaşlar geçenlerde ilk defa kendim format attım biraz öğrendim saolsun forumdan birisi yardım etti her neyse kurdum rufus felan win10 indiridk hallettik sorunsuz kuruldu şu an tek harddiskim var ve ssdm geldi atıcağım fotoya bakaraktan tekrar bu durumdayken format atabilirmiyim sizce yardım...
  6. oğuzhan18

2 Yıllık SSD'imi kaça satabilirim acaba?

Merhaba arkadaşlar 2 yıldır kullandığım James Donkey 120 GB. Versiyonluk SSD var elimde bunu satabilirsem 240 GB'lık versiyonu şu anda 244 TL onu almaya çalışıyorum ama elimdekini kaça satabilirim tahmince CrystalDiskMark'ını paylaşacağım size anlamadığım için alıcı olursa Letgo'ya ve sahibinden...
Top Bottom