Arama sonuçları: *

1. Yasinn

M2 VS Normal SSD Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda bir adet 240gb sistemin kurulu olduğu ssd var. Birde oyunların kurulu olduğu 500gb m2 ssd var. Birini değiştirip depolamayı genişletmek istiyorum ama hangisi olacağını bilemedim. Sistemin kurulu olduğu yer ile oyunların kurulu olduğu yer aynı olmayınca...
  2. Yasinn

WD Blue 250GB Alınır mı ?

https://www.incehesap.com/wd-blue-250gb-2-5-550mb-525mb-s-6gb-s-sata-ssd-disk-wds250g2b0a-fiyati-39274/ arkadaşlar indirime giren bu ssd alınır mı? ? normalde apacher alacaktım ancak 60-70 tl civarı fazla vererek bu ssd yi almalımıyım, hazır indirime girmişken.
  3. Yasinn

240 GB SSD Tavsiyesi

Arkadaşlar Crucial P1 Ssd'ye güvenmediğim için sata ssd almak istiyorum. Windowsu Sata'ya kurmak istiyorum en azından kafam rahat etsin p1'de yazma problemi varda. Çok ssd'ye baktım ancak hepsinde bir problem var hangisi sorunsuz anlayamadım, hyperx fury 3d'ye bile sorunlu diyenler gördüm...
  4. Yasinn

SSD Sağlığı Düşmesi.

Merhabalar sağdaki değerlere göre sağlığın bu seviyeye düşmesi normalmidir ? okuma yazma değerlerinde bir sıkıntı yok.
  5. Yasinn

Crucial P1 500 GB M2 SSD

Arkadaşlar Gamegaraj'dan pc ile aldım bu ssd'yi. 1 ay sonra yaklaşık %72 si doluyken yazma hızı 70 e düştü, gönderdik sıfırla değiştirildi. Bugün ise %76'sı dolduğu zaman tekrar aynı sorunu yaşadım, gerçekten korktum bir daha aynı süreci yaşamak istemiyordum bazı dosyaları silerek doluluğu %70'e...
  6. Yasinn

M2 SSD Sıcaklık Değeri

Arkadaşlar boşta iken m2 ssd nin 40 derecede olması normalmidir ? yükte iken 60 a kadar çıkıyor.
  7. Yasinn

Crucial P1 Yazma Sorunu

Merhabalar Gamegarajdan aldığım pc de crucial p1 500 gb m2 ssd'yi tercih etmiştim. Şu an sağlığı %100 durumda ancak 105 gb boş yer olduğu halde yazmayı 900 vermesi gerekirken 50 mb olarak verdi.5-10 gb dosya silip bir daha test yaptım 900'e tekrar çıktı, bu normalmidir ? 100 gb boş yer biraz...
Geri