Arama sonuçları: *

1. LenKys

DVD-RW sürücüsü biçimlendirip tekrar yazma

Merhaba internet üzerinden fan yapımı albüm aldım fakat şarkıların isimleri ve şarkılar hatalı yazılmış ve albüm isimleri yazılmamış bunları silip tekrardan yazmak istiyorum nasıl yapabilirim DVD-RW sürücü (yeni cd üzerine yazmak istemiyorum cd üzerinde albüm kapak fotoğrafları var)
  2. LenKys

CD 'Yazma korumalı' hatası

Elimde söyle bir cd var bunu biçimlendirip içine müzik felan atıcam dursun diyede yazma korumalı hatası alıyorum nasıl bunu biçimlendirip normal cd olarak kullanabilirim
  3. LenKys

Yardım M2 SSD ÖNERISI 400tl ye

Çok acil lazim cuma günü elime geçek bildiniz hızlı gelen kargo ve 400tl ye m2 ssd varmı parayı topladık m2 ssd olması zorunlu
  4. LenKys

MSI MAG A520M Vector Wi-Fi AMD A520 4600MHz DDR4 Soket AM4 Micro ATX Anakart

Kingston A400 SSDNow SA400M8/120G 120 GB M.2 SSD BU SSD UYARMI MSI MAG A520M Vector Wi-Fi AMD A520 4600MHz DDR4 Soket AM4 Micro ATX Anakart
  5. LenKys

A520 ANKART ICIN M2 SSD ONERISI

Yeni sistem topladım ssd hardisk almadim kradi kartı limiti yetmedi için 200tl bütçem kaldı msıA520 uygun m2 ssd önerirmisin m2 olursa çok iyi olur Windowsu kurucan elimde Samsung 250 GB HM251HI Hard Disk oldu için onu var onada 1tb hardisk alana kadar oyunlari aticam. Yardımcı olursanız...
  6. LenKys

SAMSUNG HM251HI SSD KASALI PC YE OLURMU

https://www.akakce.com/harddisk/en-ucuz-samsung-250-gb-hm251hi-hard-disk-fiyati,590751.html bu ssd kaslı pc ye uyarmı dız ustu bilgisayar için alımıstı ama kasalı pc ye takabilirmiyim
Geri