Arama sonuçları: *

1. MR EE

Windows için M2 SSD önerisi

Selam. Windows için 1TB M2 SSD ihtiyacım var. Sorunsuz, DRAM’li, Pci-e 4.0 destekli bir modele ihtiyacım var. Bu kriterlere uygun piyasada ne modeller var? Teşekkürler.
  2. MR EE

XPG SX8200 Pro Test Sonuçları

Adata XPG SX8200 Pro 1TB modelini kullanıyorum. Performansı ara ara merak edilen bir üründü. Sıcaklık yük testi sonrası değerleri gösteriyor. Boşta sıcaklığı 43 derece. Merak edenler için sonuçları paylaşıyorum. İlk hafta yazma performansı gayet iyiydi. Şuan vaat ettiğinin çok altında. Not...
  3. MR EE

[Rehber] Western Digital Disklerin Renklerinin Karşılıkları

Merhaba. WD ürünlerinin kullanım amaçlarını ve hedef kitlelerini renklerle ifade ediyor. Forumda sık sık WD markasının diskleri hakkında "Blue nasıl? Purple olsa sıkıntı olur mu?" gibi sorular görüyorum. Genel bir açıklama getirmek istedim. Umarım faydalı olur. Günlük kullanıcı, oyuncu ve...
  4. MR EE

XPG S40G RGB Sorunları

Yerli/yabancı forumları gezerken bu SSD hakkında sorun yaşayan birçok insana rastladım. Bu SSD'yi de mi sorunlu SSD'lerden kabul etsek ne? Ağırlıklı olarak ısı problemlerinden ve sağlığının hızlı düştüğünden şikayet edilmiş. LED çiplerin ısı sorununa yol açtığını iddia edenler var. Kullananlar...
  5. MR EE

Harici diskimin durumu hakkında endişelenmeli miyim?

Merhaba. Öncelikle kusura bakmayın dahili depolama bölümüne konu açtım fakat harici depolama diye bir bölüm bulamadım. Adata HD710 1 TB harici disk kullanmaktayım. Bana kalırsa cihaz sorunsuz çalışmakta fakat Crystal Disk Info programını kurduğumda şöyle bir manzara ile karşılaştım. Bir sorun...
Geri