Arama sonuçları: *

1. theAhm3t

Hdd/sdd önerisi lazım beyler

Beyler hdd arızalıydı önceki konumdan olayı okuyabilirsiniz yeni bir hdd almak istiyorum bütçem 1*1.5 k anakartım b450m pro anakartım sanırsam 2 tane sdd girişi var sdd de önerebilirisiniz
  2. theAhm3t

hdd hata veriyor ne yapmam lazım

steamdan oyun indirirken birden kesiyor ve indirmiyor yazma hatası veriyor galiba önceden ben bunu garantiye yollamıştım ve baktılar düzeldi şimdi aynı sorun tekrar başladı ne yapmam lazım? hdd= barcarcuda 1tb
  3. theAhm3t

Steamda disk kullanım neden az

bir tane oyun indiriyordum ve indirme hızım ile disk kullanımı eşit bu her zaman böyle mı sizinkiler nasıl indirme hızım ile disk kullanımı 1.7 sdd ye kurulum yapıyorum hdd de denedim ikisinde de bir değişiklilik yok sdd: adata swordfısh 500gb
  4. theAhm3t

HDD söktüm ve sorun çıktı

HDD de bad sector hatası vardı bende kargolamak için söktüm ve böyle bir hata alıyorum "reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key" PCmde ekstra olarak sdd de var nasıl açabilirim?
  5. theAhm3t

hdd galiba sorun var

diğer sddmınde hepsi yeşil ne yapmam gerekiyor bu bır ıkı gundur devam ediyordu ve pcmde gözle görülebilir yavaslama oldu ve onun içindeki oyunların dosyalarına erişimim kalmadı girmiyor ne yapmam gerekiyor
  6. theAhm3t

Hdd den böyle bir hata alıyorum

hdd takılı hiç bir şey indiremiyorum sıkıntı nedir anlamadım
  7. theAhm3t

Sdd ve Hdd önerisi

sdd m2 olsun hdd hakkında çok bilgim yok en faazla 600 tl verebilirim
Top Bottom