Arama sonuçları: *

1. Earwven

Yardım Fortnite Silerken Tüm HDD Silindi!

Arkadaşım Fortnite sildikten sonra HDD'deki her şey silinmiş. Geri getirmenin bi yolu var mı?
  2. Earwven

PC Açılınca HDD'den Gelen Nitromsu Ses

Güç düğmesine basıyorum ve HDD'den şuna benzer bir ses çıkıyor: HDD'den gelip gelmediğine emin değilim ama daha 4 günlük, önceden böyle bir ses yoktu.
  3. Earwven

Oyun İçin 1 TB Seagate HDD Aldım İyi midir ?

Bugün Vatandan oyun için 1 TB Seagate HDD aldım. Herhangi bir sıkıntı çıkartır mı ? Kullananlar varsa memnun mu, değillerse neden memnun değiller söyler misiniz?
  4. Earwven

Çözüldü✓ Gamebooster GB-L06B HDD Nasıl Takılır ?

Bugün 1 TB HDD aldım da raylı bölmeyi göremedim. Acaba farklı bir takma yöntemi mi var ?
  5. Earwven

60 GB Yerim vardı Valorant'a girdim çıktım 20 GB'a düşmüş

Dostlar bir anda 40 gb yerim gitti nasıl gitti anlamıyorum neden böyle oldu
  6. Earwven

Yardım Bilgisayarımda 70 GB Yer Varken 50'ye İnmiş

Sabah 70 gb vardı şimdi bakayım dedim 50 gb'a inmiş. 20 gb güncelleme oynadığım oyunlara gelmiş olamaz diye düşünüyorum. (GTA 5 , Fortnite , AC Odyysey)
  7. Earwven

Yardım PC'ye Format Atıcam GTA 5 Dosyaları Hakkında

PC'ye format atıcam Epic Games üzerinden indirmiş olduğum GTA 5 dosyalarını Harici Hard Diskin içine atsam format attıktan sonra Epic Games üzerinden GTA 5 indirmesini başlatsam sonra harici hard diskteki GTA 5 dosyalarını pc'dekiyle yer değiştirsem oyunu oynayabilir miyim ? Tekrar 100 gb...
  8. Earwven

Çözüldü✓ Da Sistem3 Kioxia m.2 SSD

7 eylülden bu yana 823 saat kullanıyorum sağlığı %92'ye düşmüş çok fazla mı düşüş var ?
  9. Earwven

Kioxia SSD Alınır mı ?

Dostlar sizce kioxia exceria 480gb ssd alınır mı. Yorumlara bakıyorum mutlu olanlar var mutsuz olanlar var. Sonradan 1 tb hdd ekleyeceğim hikaye bazlı oyunlar için. Almaya değer mi ?
Top Bottom